How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yumurtlamadan kaç gün sonra hamilelik belirtisi çıkar

cimcimesevilay

canım oğlumm
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
4.149
3.204
178
Mrb.kızlar cumartesi yumurtladığımı hissettim o gün ilişki oldu ondan öncesindede 1 hafta boyunca ilişkiye girdik 1 2 gündür ara verdik henuz bi belirtim yok erken biliyorum peki yumurtlamadan kaç gün sonra belirtiler başlar adetime yaklaşık 10 gün var bide yumurtlama günü ve sonrasında ilişkiye girdiğimde kasıklarima ve karnıma acayip sancı girdi dört büküm kaldim dogrulamadim sizce neden olmuş olabilir daha önceleri hiç olmamıştı bilgisi olan arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim

Beno
Mrb.kızlar cumartesi yumurtladığımı hissettim o gün ilişki oldu ondan öncesindede 1 hafta boyunca ilişkiye girdik 1 2 gündür ara verdik henuz bi belirtim yok erken biliyorum peki yumurtlamadan kaç gün sonra belirtiler başlar adetime yaklaşık 10 gün var bide yumurtlama günü ve sonrasında ilişkiye girdiğimde kasıklarima ve karnıma acayip sancı girdi dört büküm kaldim dogrulamadim sizce neden olmuş olabilir daha önceleri hiç olmamıştı bilgisi olan arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim
Benim eltim adetinin baslangicinin ustunden 14 gun gecince merak etmis test yapmisti ve cikmisti su an 5 aylik hamile. Ve korunmayi biraktigi an gebe kaldi masallah.. yani gebelik olunca hemen de belli oluyor inanin ki..
Ama cok umutlanmayin. Ben de bu ay kesin gebeyim saniyordum ama maalesef degilmisim.. Allah gonlunuze göre verir insallah..

[Qaydır="Bilgece, post: 36471189, member: 377773"]Beno

Benim eltim adetinin baslangicinin ustunden 14 gun gecince merak etmis test yapmisti ve cikmisti su an 5 aylik hamile. Ve korunmayi biraktigi an gebe kaldi masallah.. yani gebelik olunca hemen de belli oluyor inanin ki..
Ama cok umutlanmayin. Ben de bu ay kesin gebeyim saniyordum ama maalesef degilmisim.. Allah gonlunuze göre verir insallah..[/QUOTE]

Amin inşallah geçen ay bende hamileyim diye havalara girdim ama sonra havam söndü:) çünkü hiç olmayan belirtilerim vardı yani adet olacagim gun sadece kasiklarimda şiddetli bi ağrı olurdu o kadar hatta eşim bile baba olacam diye sevincinden duramadı o da belirtilerin farkındaydı dün test yaptim bi umut acaba üstüne mi gördüm m diye o kadar umutlanmıştim yani yine çıkmadı inşallah bu aý müjdeli haberi alırım kafaya takmak istemiyorum ama umutlanmadan da edemiyorum ne diyelim kısmet artık

Back