- 21 Ocak 2023
- 221
- 221
Bu markaya pek güven olmuyor ama Okadar test yapmışsın hamilesindir bence dördü birdende yanlış olmaz heraldeEki Görüntüle 3195371
Kızlar banada bakarmısınız 4 test yaptım hepsi bu şekilde silik çıktı dedimki acaba testmi bozuk birini bekar olan kuzenime yaptırdım onda basbaya tek çizgi çıktı varmı sizce gebelik testte de bozukluk yok prodoctor marka
Evet canım pakette 6 lıydı 1 inide kuzenime yaptırdım onda tek çizgi çıkınca baya bi şüphelendim benim yaptıklarım hep böyle çift silik çizgiBu markaya pek güven olmuyor ama Okadar test yapmışsın hamilesindir bence dördü birdende yanlış olmaz heralde
Hamilesin benxe canım özel hastanede acilde de bakabilirsin yarın betaEvet canım pakette 6 lıydı 1 inide kuzenime yaptırdım onda tek çizgi çıkınca baya bi şüphelendim benim yaptıklarım hep böyle çift silik çizgi
Evet canım gideceğim hastaneye inşallah vardır Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahHamilesin benxe canım özel hastanede acilde de bakabilirsin yarın beta
Hemen çıkmışsa pozitiftir bencede canım 2 sonra kan ver benceEki Görüntüle 3196354 Eki Görüntüle 3196357
Bu konuyu ben açmıştım yumurtlamadan sekiz gün sonra birde biraz beklemişti testim bu sefer kuruma çizgisi olmasın emin oluyım diye 12. Günüm sadece 10 saniyede bu şekilde oldu çok merak ediyorum. Pek belirtim yok ama
10 saniyede çıkınca çok şüphelendim diğer türlü kuruma çizgisi diye atacaktım ama inşallah vardır dediğiniz gibi bir iki güne kan veriyim en iyisiHemen çıkmışsa pozitiftir bencede canım 2 sonra kan ver bence
Erken gebelik yapıcaktım ama bazen güven olmuyo diyolar acaba yarın bide onu denesem mi??Benimde bugün 12.gunum sabah erken gebelik testi yapicam
Malesef bende öyle bildiğim halde yinede aldım erken gebelik testini iki farklı erken gebelik testi aldım emin olmak iicn :)Erken gebelik yapıcaktım ama bazen güven olmuyo diyolar acaba yarın bide onu denesem mi??
Yarın bende almaya çalışıyım bariMalesef bende öyle bildiğim halde yinede aldım erken gebelik testini iki farklı erken gebelik testi aldım emin olmak iicn :)
Bence bu test pozitif. Hayirli omurlu olsunEki Görüntüle 3196354 Eki Görüntüle 3196357
Bu konuyu ben açmıştım yumurtlamadan sekiz gün sonra birde biraz beklemişti testim bu sefer kuruma çizgisi olmasın emin oluyım diye 12. Günüm sadece 10 saniyede bu şekilde oldu çok merak ediyorum. Pek belirtim yok ama
Hadi inşallahBence bu test pozitif. Hayirli omurlu olsun
hamile misin canımmBugün sabah kaset test yaptım tekrar 10 15 saniyede silik çizgi çıktı yinesonra eczaneye gittim erken gebelik aldım biraz idrarı bekletmem lazımdı ama duramadım 1 2 saat sonra erken testi yaptım silik çıkıyo yine var mı yok mu kan testi vermekten de bıktım önceki aylarda yani çizgiyi görmeden vermiycem bu sefer
İki kaset test dün gece ve sabah 10 15 saniyede çıkan çizgiler
Diğeri erken test o da 10 saniyede falan çıktı
Dün kan verdim beta hcg 30 çıktı:)) galiba hamileyim ama daha çok erken olduğu için normal dedi doktorhamile misin canımm
ayy hamilesin canım. regline ne kadar vardı kan verdiğindeDün kan verdim beta hcg 30 çıktı:)) galiba hamileyim ama daha çok erken olduğu için normal dedi doktor
Benim reglim çok düzensiz ama yumurtlamadan sonra 13. Gün kan verdim dün yani 14. Gün regl sayarsak bugün aslında regl günüm 1 gün önce vermiş oldumayy hamilesin canım. regline ne kadar vardı kan verdiğinde
reglime dört gün varken böyleBenim reglim çok düzensiz ama yumurtlamadan sonra 13. Gün kan verdim dün yani 14. Gün regl sayarsak bugün aslında regl günüm 1 gün önce vermiş oldum