Yumurtlamadan 8 gün sonra gebelik testi

Rvyysr

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2022
123
51
23
merhaba adetin 14. Günü çatlamam oldu ve tam 8 gün sonra duramadım ve kaset test yaptım sanki silik bir çizgi var gibi 5 dk sonra belirdi ama emin olamıyorum çok erken mi acaba ya da çizgi var mı görüyor musunuz?
E34AB3D8-D2DA-4984-BBC3-0EA6B94A7FB3.jpeg

Eklentiler

• 0910BFE4-F768-4979-84C9-54762701D3B9.jpeg
    0910BFE4-F768-4979-84C9-54762701D3B9.jpeg
    145,7 KB · Görüntüleme: 1.006
merhaba adetin 14. Günü çatlamam oldu ve tam 8 gün sonra duramadım ve kaset test yaptım sanki silik bir çizgi var gibi 5 dk sonra belirdi ama emin olamıyorum çok erken mi acaba ya da çizgi var mı görüyor musunuz?
Eki Görüntüle 3194578
Evet erken canım en erken 12 günü öğreniliyor genelde o da kanda şu anki sonuç seni üzebilir 12 günde tekrarlarsın daha sağlıklı olur

yarın ilk idrarla tekrar kaset test yap derim. erken gebelik yapacaksan awox marka öneririm beta 9 değerini göstermişti adete 3 gün kala.

yarın ilk idrarla tekrar kaset test yap derim. erken gebelik yapacaksan awox marka öneririm beta 9 değerini göstermişti adete 3 gün kala.
Tamamdır teşekkür ederim erken gebeliğe pek güvenmeyin diyorlar ama kaset testte hemen çıkmıyor böyle hafif çıkınca bende çok şaşırdım bilemiyorum yarın ola hayrola ben yine bi erken gebelik testi alıyım dediğiniz marka varsa

En garanti olan erken gebelik testi. 2 haftadan önce kanda bile hcg pk yukselmıyor. Bence 12 gunu doldurmayı bekleyın. Boylece moralınız bozulmaz

Eki Görüntüle 3194578 nLım
Canım bende 11 ocakta çatlatma iğnesi vurdum aynıyız heralde belirtilerin varmı sen çok erken test yapmışsın şuan iğnenin belirtileridir testte çıkan 4 5 gün daha bekle.benim hiç bı belirtim yok biraz kasıklarimda ağrı var okadar

Canım bende 11 ocakta çatlatma iğnesi vurdum aynıyız heralde belirtilerin varmı sen çok erken test yapmışsın şuan iğnenin belirtileridir testte çıkan 4 5 gün daha bekle.benim hiç bı belirtim yok biraz kasıklarimda ağrı var okadar
Ben iğne olmadım çatlama derken yani ovulasyon testi yaptım çatlama 14. Gün oldu ondan itibaren 8. Gün oldu bugün hiç bir belirtide yok açıkcası hatta vücudumu bile dinliyorum yine bişey yok😀 biraz bekliyim bakalım yarın yapmıycam diyorum ama kesin yaparım

Eki Görüntüle 3194578
Bu test beklemiş gibi duruyor ama yinede siz bilirsiniz 🤷🏼‍♀️ kuruma çizgisi gibi geldi bana. Umarım hamilesinizdir de yanılıyorumdur🙏🏻

Eki Görüntüle 3194578
Benim yumurtlamadan 10 ğün sonra kanda bile cıkmadı canım ya bu kuruma çizğisine benziyor,adetin geçsin öyle yap benc

Fotoğrafını 4 saat sonra falan çektim belki o yüzden olabilir
İlk zamanı olması lazım şuan kuruma çizgisini görüyoruz biz 🙃 zaten çokta erken yapmışsınız, döllenme zaten 7 günde oluyor, ilk kana karışıyor daha sonra idrara.. 16-17.gün tekrar yapın bence

İlk zamanı olması lazım şuan kuruma çizgisini görüyoruz biz 🙃 zaten çokta erken yapmışsınız, döllenme zaten 7 günde oluyor, ilk kana karışıyor daha sonra idrara.. 16-17.gün tekrar yapın bence
Tesadüfen yapmıştım beş dakka sonra bu haldeydi fotoğrafı anca çekebildim hep böyleydi yani ama zaten hiç bakmıycaktım bile sonra gözüm takıldı silik çıkmış hafiften yinede adete kadar beklemeyi düşünüyorum aynen

Tesadüfen yapmıştım beş dakka sonra bu haldeydi fotoğrafı anca çekebildim hep böyleydi yani ama zaten hiç bakmıycaktım bile sonra gözüm takıldı silik çıkmış hafiften yinede adete kadar beklemeyi düşünüyorum aynen
Hayırlısı olsun hakkınızda güzel haberlere gelin 🙏🏻🎉💐

X