- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
beta yumurta döllendikten yaklaşık 10 gün sonra salgılanmaya başlanır. yani şuan zaten hamileyseniz bile çıkması mümkün değil.
kesin yumurtlama tarihini biliyorsan beta ondan yaklaşık 11 gün sonra kanda yükselmeye başlar. çünkü döllenmede yaklaşık 24 saat sürüyor bazen 48 saat. moralini bozman için çok erken yani. az daha sabır :) umarım gönlünce olur sonuç :)Çıkması imkansız yani? Herzamanki gibi çok acele ettim desenegeç yumurtlama oldu bide bu ay normalde 10 aralıkta falan olması gerekiyordu, 17 aralıkta ovülasyon testi kabak gibi pozitif çıkmıştı
Sağol canım senin de az kalmış, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tatilden iyi haberlerle dönerim bende inşallah orada kafaya takmaya vakit bulamam en azındankesin yumurtlama tarihini biliyorsan beta ondan yaklaşık 11 gün sonra kanda yükselmeye başlar. çünkü döllenmede yaklaşık 24 saat sürüyor bazen 48 saat. moralini bozman için çok erken yani. az daha sabır :) umarım gönlünce olur sonuç :)
Sağol canım senin de az kalmış, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tatilden iyi haberlerle dönerim bende inşallah orada kafaya takmaya vakit bulamam en azından
canim hasta oldun mu yada test yapti ne durumdasınArkadaşlar aranızda yumurtlama gününden birkaç gün sonra test yaptırıp değeri 0.1 çıkan ama sonradan yükselen varmı?
Pazartesi yurtdışına gideceğim için bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım. Yumurtlama günüm 17/18 aralıktı. BAT 24 aralık yani bu pazar. Sonradan değer yükselebilir mi? Gebelik olsaydı 0.1’in ufak ta olsa üzerinde çıkması gerekmiyor mu? Ben mi çok aceleciyim?
canim hasta oldun mu yada test yapti ne durumdasın
Kiz ona bakma hic. Be dogurdum doguracagum reglim kesilmese hamile.oldugumu hala anlamazdim. Hamileligim boyunca ne bulanti ne kusma bisey yasamadim :) hani doktot kontrolunde olmasam ve dalagima dalagima tekme yemesem kilo aldim der devam ederdim hayatimaBurada okuduğum tüm belirtilerde ilk sırada göğüslerde şişme ve ağrı oluyormuş, bide kararma galiba. Bende hiçbiri yok. Ne şiştiler ne ağrıyor sızlıyorlargaliba hamiş değilim.
Canım geç yumurtladıysan adetin de hamile olmasan bile gecikecektir 17 Aralık yumurtlamaysa bat ın 31 Aralık ya sa 1 2 Ocak gibi olurÇıkması imkansız yani? Herzamanki gibi çok acele ettim desenegeç yumurtlama oldu bide bu ay normalde 10 aralıkta falan olması gerekiyordu, 17 aralıkta ovülasyon testi kabak gibi pozitif çıkmıştı
Bende öyle düşündüm muhtemelen eli kulağında gelecek ama çok zorluyor beni nalet olasıcaCanım geç yumurtladıysan adetin de hamile olmasan bile gecikecektir 17 Aralık yumurtlamaysa bat ın 31 Aralık ya sa 1 2 Ocak gibi olur
Bence test yapma vaktin gelmişşBugün de kırmızı teyzem gelmedi
Bence test yapma vaktin gelmişş
Bizede foto at bakalım hadi inşallah Rabbim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?