• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan 2 - 3 gun sonra gogus ucu hassasiyeti

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Selam kizlar 1 mart yumurtlama gunum ve bugun asiri gogus ucu hassasiyeti basladi dokunamiyorum bile acjsindan hamilelik icin cok mu erken belirti sizin ne zaman basladi?

Cok erken canim daha dollenip rahme anca iniyordur eğer tuttu isede.
Kendini rahat bırak ve stres yapma düşünemeye çalış zor olsada stres kötü etkiliyor maalesef.
Tez vakitte nasip olsun inşallah.

Cok erken canim daha dollenip rahme anca iniyordur eğer tuttu isede.
Kendini rahat bırak ve stres yapma düşünemeye çalış zor olsada stres kötü etkiliyor maalesef.
Tez vakitte nasip olsun inşallah.
Benim dis gebelikte de erken baslamisti

Hayirli olsun cnm Allah saglikla kucagina aldirsin

ayy çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ne kadarlık, belirtiler neler :)
Daha 2 gun once ogrendim bat 14 veya 15. Goguslerim aciyor yine sutyen takamiyorum ve yumurta kokusuna dayanamiyorum adetten once hep sumuksu akinti olurdu somdi losyon gibi akinti var

Alttaki 2 gun once ustteki bugun
IMG_20190513_134555.jpg

Daha 2 gun once ogrendim bat 14 veya 15. Goguslerim aciyor yine sutyen takamiyorum ve yumurta kokusuna dayanamiyorum adetten once hep sumuksu akinti olurdu somdi losyon gibi akinti var

Alttaki 2 gun once ustteki bugun
Eki Görüntüle 2268366
Losyon gibi diye belirttiğiniz akıntınız ne zamandır var? Benim bata 1 hafta var akıntımı takip ediyorum ama beyaz degil. Ondan sordum.☹

Umarim hamilesindir canim bata kac gun var
Canım benim düzensiz geçen ay 22 sinde oldum programda bu ay göstermiyor. O yüzden anlayamıyorum. Klomen kullandım 5 gün yumurta 7-8 çatladı bakalım bekliyorum işte. Adet belirtilerim var. ek olarak göğüs uçlarım acayip acıyor yani sanmıyorum olumlu olacağını.

Canım benim düzensiz geçen ay 22 sinde oldum programda bu ay göstermiyor. O yüzden anlayamıyorum. Klomen kullandım 5 gün yumurta 7-8 çatladı bakalım bekliyorum işte. Adet belirtilerim var. ek olarak göğüs uçlarım acayip acıyor yani sanmıyorum olumlu olacağını.
7 8 inde yumurtan catladiysa 21 ya da 22sinde adet olursun çünkü yumurtlamadan sonra 14 16 gun gecmeli

7 8 inde yumurtan catladiysa 21 ya da 22sinde adet olursun çünkü yumurtlamadan sonra 14 16 gun gecmeli
Yani bende öyle düşünüyorum ama bakalım neler olacak. Bu kadar erken adet belirtilerim neden oldu acaba bilmiyorum Belki de klomen yan etkisi anlamadım. (Kasık, bel ağrısı, göğüs ucu.)

Yani bende öyle düşünüyorum ama bakalım neler olacak. Bu kadar erken adet belirtilerim neden oldu acaba bilmiyorum Belki de klomen yan etkisi anlamadım. (Kasık, bel ağrısı, göğüs ucu.)
Bunun beklemekten baska caresi yok canim kendini oyalayacak biseyler bul zaman daha cabuk geciyor

Back