Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dis gebelikte de erken baslamistiCok erken canim daha dollenip rahme anca iniyordur eğer tuttu isede.
Kendini rahat bırak ve stres yapma düşünemeye çalış zor olsada stres kötü etkiliyor maalesef.
Tez vakitte nasip olsun inşallah.
Selam, sonucunu merak ettim. Bebiş var mı ?Selam kizlar 1 mart yumurtlama gunum ve bugun asiri gogus ucu hassasiyeti basladi dokunamiyorum bile acjsindan hamilelik icin cok mu erken belirti sizin ne zaman basladi?
Gecen ay yoktu ama bu ay var :)Selam, sonucunu merak ettim. Bebiş var mı ?
ayy çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ne kadarlık, belirtiler neler :)Gecen ay yoktu ama bu ay var :)
Daha 2 gun once ogrendim bat 14 veya 15. Goguslerim aciyor yine sutyen takamiyorum ve yumurta kokusuna dayanamiyorum adetten once hep sumuksu akinti olurdu somdi losyon gibi akinti varayy çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ne kadarlık, belirtiler neler :)
Losyon gibi diye belirttiğiniz akıntınız ne zamandır var? Benim bata 1 hafta var akıntımı takip ediyorum ama beyaz degil. Ondan sordum.☹Daha 2 gun once ogrendim bat 14 veya 15. Goguslerim aciyor yine sutyen takamiyorum ve yumurta kokusuna dayanamiyorum adetten once hep sumuksu akinti olurdu somdi losyon gibi akinti var
Alttaki 2 gun once ustteki bugun
Eki Görüntüle 2268366
Cok asiri gelen bisey degil camasirda beyaz krem gibi goruyorum sadeceLosyon gibi diye belirttiğiniz akıntınız ne zamandır var? Benim bata 1 hafta var akıntımı takip ediyorum ama beyaz degil. Ondan sordum.☹
Bu ay bebek dusunmuyorduk aslında gunlere falan hic dikkat etmemistik ben sinava hazırlanacaktım atanmak icinHarika ya çok sevindim :)
aaa güzel sürpriz olmuş :) hayırlısı olsun boş ver. Benim de bugün iç çamaşırımda beyaz lekelenme var :SBu ay bebek dusunmuyorduk aslında gunlere falan hic dikkat etmemistik ben sinava hazırlanacaktım atanmak icin
Umarim hamilesindir canim bata kac gun varaaa güzel sürpriz olmuş :) hayırlısı olsun boş ver. Benim de bugün iç çamaşırımda beyaz lekelenme var :S
Canım benim düzensiz geçen ay 22 sinde oldum programda bu ay göstermiyor. O yüzden anlayamıyorum. Klomen kullandım 5 gün yumurta 7-8 çatladı bakalım bekliyorum işte. Adet belirtilerim var. ek olarak göğüs uçlarım acayip acıyor yani sanmıyorum olumlu olacağını.Umarim hamilesindir canim bata kac gun var
7 8 inde yumurtan catladiysa 21 ya da 22sinde adet olursun çünkü yumurtlamadan sonra 14 16 gun gecmeliCanım benim düzensiz geçen ay 22 sinde oldum programda bu ay göstermiyor. O yüzden anlayamıyorum. Klomen kullandım 5 gün yumurta 7-8 çatladı bakalım bekliyorum işte. Adet belirtilerim var. ek olarak göğüs uçlarım acayip acıyor yani sanmıyorum olumlu olacağını.
Yani bende öyle düşünüyorum ama bakalım neler olacak. Bu kadar erken adet belirtilerim neden oldu acaba bilmiyorum Belki de klomen yan etkisi anlamadım. (Kasık, bel ağrısı, göğüs ucu.)7 8 inde yumurtan catladiysa 21 ya da 22sinde adet olursun çünkü yumurtlamadan sonra 14 16 gun gecmeli
Bunun beklemekten baska caresi yok canim kendini oyalayacak biseyler bul zaman daha cabuk geciyorYani bende öyle düşünüyorum ama bakalım neler olacak. Bu kadar erken adet belirtilerim neden oldu acaba bilmiyorum Belki de klomen yan etkisi anlamadım. (Kasık, bel ağrısı, göğüs ucu.)
Aynen öyle. İşteyim çalışıyorum öyle geçiyor vakit..Bunun beklemekten baska caresi yok canim kendini oyalayacak biseyler bul zaman daha cabuk geciyor