Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan 1 gun once girilen ilişki hamıle kalma şansı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm takipteyim seni.. benim bu ay tutmadı çokta üstüne düşmedim aslında..kürtajdan sonra ikinci adetimide olmuş oldum umarım üçüncüyü görmem....seninde hayırlı haberlerini alırım..
İnşâllah canım sen de bende 3. Adetımızı gormeyız canım bak benım bır arkadas vardı kürtajdan sonra hıc korunmadı ama 4 ay sonra hamile kaldı ve cok sükür dogdu bebegı yanı kürtajdan sonra bır sorun olmasa bile hemen hamıle kalınabılıyor rahmın toparlayıp kendını hazırlaması lazım

Umarım ya benim kasıklardada bi ağrı var doktor yok bişey diyor bunaldım iyice..pskoljik olarak da hiç iyi değilim..zaman geçtikce iyi olurum sandım ama aynı hiç bişey değişmedi...

Umarım ya benim kasıklardada bi ağrı var doktor yok bişey diyor bunaldım iyice..pskoljik olarak da hiç iyi değilim..zaman geçtikce iyi olurum sandım ama aynı hiç bişey değişmedi...
Canım ben 2 ay öldüm yasamadım deliriyorum sandım cevremdekı herkes delırdıgımi düşündü bu ay yavas yavas kendıme geliyorum belkı bu ay olur umuduyla bu acı o kadar zor ki yasamayan bilmez

Canım ben 2 ay öldüm yasamadım deliriyorum sandım cevremdekı herkes delırdıgımi düşündü bu ay yavas yavas kendıme geliyorum belkı bu ay olur umuduyla bu acı o kadar zor ki yasamayan bilmez
Öyle malesef şu sıra başka prblemlerimde var hangi birini düşüneceğimi şaşırdım...şu halimle zaten biraz zor kafa kalmadı..

Öyle malesef şu sıra başka prblemlerimde var hangi birini düşüneceğimi şaşırdım...şu halimle zaten biraz zor kafa kalmadı..
Sana bir şey diym mı canım gelınce bütün olumsuzluklar art arda gelıyor art arda gelıyor kı imtihan olsun bu zor zamanda Allaha isyan etmeden dua ederek sabır ederek tevekkül ederek beklersek inşallah rabbım bızı bekletip en güzelini vercek unutma rabbım duana evet dermiş hayırlı da olsa hayırsız da olsa istediğini verirmiş ama sabret dedıgın de sabredersen sana en guzelinı verirmiş o yuzden sabredip en guzelıne ulaşmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…