- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yüksek ama tek akıntıyla yumurta oldu çatladı diyemeyiz doktorun ultrason da kontrol etmesi gerek inşallah hamile kalırsınArkadaslar benım dün uzayan akıntım geldı ve biz bırlıkte olduk sanırım bugun ya da yarın da olabılır eger bugunse yumurtlama hamıle kalma şansım ne bugun ilişki olmadı ama dün olmuştu
canım salı uzayan akıntı geldı o gun yumurtalarım 18 16 mm di carsamba ilişki olmadı o gun yumurtalarım 20 18 mm di bugun yıne bıraz uzayan akıntı geldi bugun de ilişki oldu muhtemelen bugun de 21 19 mm di yarın doktora gıdecegım yumurta catlarmış mı ona bakacakÇok yüksek ama tek akıntıyla yumurta oldu çatladı diyemeyiz doktorun ultrason da kontrol etmesi gerek inşallah hamile kalırsın
Çok güzel gelişmiş canım doktor mu yaptı takibini. Muhtemelen çatladıysa gebelik oluşur gayet güzel gelişmişcanım salı uzayan akıntı geldı o gun yumurtalarım 18 16 mm di carsamba ilişki olmadı o gun yumurtalarım 20 18 mm di bugun yıne bıraz uzayan akıntı geldi bugun de ilişki oldu muhtemelen bugun de 21 19 mm di yarın doktora gıdecegım yumurta catlarmış mı ona bakacak
Evet cnm doktor yaptı takıbı yarın da yumurtlama olmuş mu diye ona bakacak ama ben yıne korkuyorum cunku ben kurtaj olalı 3 ay oluyor ve cok üzüldüm kürtajdan sonra cok stres yaptım ondan olmamıştır belkı dıye düşünüyorumÇok güzel gelişmiş canım doktor mu yaptı takibini. Muhtemelen çatladıysa gebelik oluşur gayet güzel gelişmiş
Stres çok etkiliyor neden kürtaj oldunEvet cnm doktor yaptı takıbı yarın da yumurtlama olmuş mu diye ona bakacak ama ben yıne korkuyorum cunku ben kurtaj olalı 3 ay oluyor ve cok üzüldüm kürtajdan sonra cok stres yaptım ondan olmamıştır belkı dıye düşünüyorum
Bebegımın kalbı durdu benim zaten hamılelıgım riskliydi kesenin yanında keseden büyük bir kanama alanı vardı doktor rısklı demişti yanı kese 11 mm kanama alanı 14 mm di sebeb bu muydu BIlmıyorum ama nasibi yokmuş bebegımın rızkı yokmuşStres çok etkiliyor neden kürtaj oldun
Evet canım rabbim sağlıklı sıhhatli bu ay hepimize nasip etsin inşallahBebegımın kalbı durdu benim zaten hamılelıgım riskliydi kesenin yanında keseden büyük bir kanama alanı vardı doktor rısklı demişti yanı kese 11 mm kanama alanı 14 mm di sebeb bu muydu BIlmıyorum ama nasibi yokmuş bebegımın rızkı yokmuş
Amin inşallah canımEvet canım rabbim sağlıklı sıhhatli bu ay hepimize nasip etsin inşallah
Sanırım ikimiz aynı zaman da regli olacak .inşallah iyi haberler alırızAmin inşallah canım![]()
İnşâllah canım benım 26 temmuzSanırım ikimiz aynı zaman da regli olacak .inşallah iyi haberler alırız
3 1 temmuz benim ki.regl dönemi uzunluğun kaç günİnşâllah canım benım 26 temmuz
Kürtajdan önce 30 32 arasıydı kürtajdan sonra ilk adetım bthcg degerı gec sıfırlandı ıcın 48 gun sonra oldu ikinci adetım 34 gun sonra oldu3 1 temmuz benim ki.regl dönemi uzunluğun kaç gün
canim sadece akintiyla yumurtlama zamani kesin bilinemez. ultrasonda doktor kontrolüyle olursa yumurtlamadan 1 gün önceki birliktelik en yüksek sans oluyor.Arkadaslar benım dün uzayan akıntım geldı ve biz bırlıkte olduk sanırım bugun ya da yarın da olabılır eger bugunse yumurtlama hamıle kalma şansım ne bugun ilişki olmadı ama dün olmuştu
Canım zaten ben doktor takibinde yapıyorum yumurtalama zamanını bugun yumurtalarım catlarmış mı ona bakacağızcanim sadece akintiyla yumurtlama zamani kesin bilinemez. ultrasonda doktor kontrolüyle olursa yumurtlamadan 1 gün önceki birliktelik en yüksek sans oluyor.
Değerlendirseydin canım çok önemli bugünlerbende gecen gun doktora gıttım 23 mm de çatlıyor yumurta dedi. gittiimde 22ye 15 mm di ...
Cnm takipteyim seni.. benim bu ay tutmadı çokta üstüne düşmedim aslında..kürtajdan sonra ikinci adetimide olmuş oldum umarım üçüncüyü görmem....seninde hayırlı haberlerini alırım..Arkadaslar benım dün uzayan akıntım geldı ve biz bırlıkte olduk sanırım bugun ya da yarın da olabılır eger bugunse yumurtlama hamıle kalma şansım ne bugun ilişki olmadı ama dün olmuştu