Doktor değiştir bence. yumurtlama olması için başka hap veriyolar.Kızlar merhaba adet düzensizliği için doktora gittim ve yumurtlama bozuklugu olduğunu söyledi bana Ginera doğum kontrol hapı verdi bunun düzeleceğini soyledi ve tabiki gebeligide önleyecek ama ben çok istiyoeum bebek. kullanan varmı hapı biraktigimda hamile kalabilmemde bi sıkıntı olur mu yardımcı olun lütfen
Eger sorunu kurtaj sonrasi yasadiysaniz doktorunuz bence dogru bir yontem uygulamis. Bende yillardir adet duzensizligi var, tam adet olmayi bekliyordum hormon testleri icin o arada hamile kaldigimi ogrendim. Ancak 3 aylikken bebegimi kaybettim ve kurtaj olmak zorunda kaldim. Kurtaj sonrasi ilk adetim 55 gun sonra oldu, doktorumu arayip adetin 3. Gunu gelmek istiyorum tahliller icin dedigimde 6 ay kadar vucut hormonlarin gercegi yansitmayacaktir su an test yapmamizin bir anlami olmayacak dedi. Muhtemelen senin de gebelik sonrasinda hormonlarin henuz kendine gelememistir. Ve cevreden de duydugum kadariyla gebelik sonlansa dahi hormonlar dogumun gerceklesecegi tarihe kadar farkli calisiyormus. Sende de bu sekilde etki gosterdi demekki. Doktorunbu sebeple yumurtaliklarini bir sure dinlenmeye almis olmali dogum kontrol hapi vererek.
10 yil bir fiil dogum kontrol hapi kullandim, biraktiktan bir kac ay sonra hem de kondomla korunurken hamile kaldim hemde yumurtlama sorunum vardi. Yani korkmana gerek yok, hapi biraktiginda normal duzenine doneceksindir ve kolayca hamile kalacaksindir yine. Doktorunun sozunden cikma derim
Bosuna mi okuyorlar onca sene yahu!
Mrb nasılsınız inanın mesajını zi okudum bana bi umut oldu .size baştan anlatayım uzun olacak şimdiden hakkınız helal edin .Ben 23 yaşında 5 şenlik evliyim .3 yıl korun mama rağmen gene kalmadimm ama çocukta istemiyordum.4 senede istedim folik asit bi ay kullandım ve gebe kaldım 3 Aylıkken bebek gelişmedi kürtaj oldum.ondan sonra 5 ay ara verdim şuan 9 aydır deniyoruz olmuyor .Bu 9 ay içinde de uygulanan tedavi sadece klomen oda ise yaramadı rahîm filmi çekildi temixz . Yumurtlama problemi var birde pko var bnde sizce aşılama ile hamile kalabilir miyimEger sorunu kurtaj sonrasi yasadiysaniz doktorunuz bence dogru bir yontem uygulamis. Bende yillardir adet duzensizligi var, tam adet olmayi bekliyordum hormon testleri icin o arada hamile kaldigimi ogrendim. Ancak 3 aylikken bebegimi kaybettim ve kurtaj olmak zorunda kaldim. Kurtaj sonrasi ilk adetim 55 gun sonra oldu, doktorumu arayip adetin 3. Gunu gelmek istiyorum tahliller icin dedigimde 6 ay kadar vucut hormonlarin gercegi yansitmayacaktir su an test yapmamizin bir anlami olmayacak dedi. Muhtemelen senin de gebelik sonrasinda hormonlarin henuz kendine gelememistir. Ve cevreden de duydugum kadariyla gebelik sonlansa dahi hormonlar dogumun gerceklesecegi tarihe kadar farkli calisiyormus. Sende de bu sekilde etki gosterdi demekki. Doktorunbu sebeple yumurtaliklarini bir sure dinlenmeye almis olmali dogum kontrol hapi vererek.
10 yil bir fiil dogum kontrol hapi kullandim, biraktiktan bir kac ay sonra hem de kondomla korunurken hamile kaldim hemde yumurtlama sorunum vardi. Yani korkmana gerek yok, hapi biraktiginda normal duzenine doneceksindir ve kolayca hamile kalacaksindir yine. Doktorunun sozunden cikma derim
Bosuna mi okuyorlar onca sene yahu!
Bende de pco var, bekleme surem bitti bu aydan sonra bende artik baslayacagim cocuk calismalarina, bence asilama icin henuz erken kaldiki yasin cok kucukmus. Hamile kalabiliyorsun demekki o yuzden bir sure akisina birak derim.Mrb nasılsınız inanın mesajını zi okudum bana bi umut oldu .size baştan anlatayım uzun olacak şimdiden hakkınız helal edin .Ben 23 yaşında 5 şenlik evliyim .3 yıl korun mama rağmen gene kalmadimm ama çocukta istemiyordum.4 senede istedim folik asit bi ay kullandım ve gebe kaldım 3 Aylıkken bebek gelişmedi kürtaj oldum.ondan sonra 5 ay ara verdim şuan 9 aydır deniyoruz olmuyor .Bu 9 ay içinde de uygulanan tedavi sadece klomen oda ise yaramadı rahîm filmi çekildi temixz . Yumurtlama problemi var birde pko var bnde sizce aşılama ile hamile kalabilir miyim
Bebegim olacak mi ya olmazsa stresiyle tamamen saglikli insanlar bile cocuk sahibi olamiyor, hatta bu stresten ne tup bebek ne asilama tutuyor, hormonlarinizi ve ureme organlarinizi beyninizin yonettigini unutmayin. Biraz relax olun biliyorum zor ama inancli biriyseniz kaderinizin size mutlaka daha guzelini yazmis olacagini bilin ve bunu kabullenin.Bu beni birazda olsa rahatlattı çok teşekkür ederim umarım Allah herkese sağlıklı bebekler verir insan haliyle korkuyor bende surekli bunun stresiyle yasayan biriyim
Bebegim olacak mi ya olmazsa stresiyle tamamen saglikli insanlar bile cocuk sahibi olamiyor, hatta bu stresten ne tup bebek ne asilama tutuyor, hormonlarinizi ve ureme organlarinizi beyninizin yonettigini unutmayin. Biraz relax olun biliyorum zor ama inancli biriyseniz kaderinizin size mutlaka daha guzelini yazmis olacagini bilin ve bunu kabullenin.
Yasadigimiz hicbir kotu seyin belki de bizim icin daha iyisi oldugunu bilmiyoruz. Bunu idrak ederseniz sorun ortadan kalkacaktir
19 yas anne olmak icin cok erken bir yas oncelikle.29 yasimdayim hala gec kaldigimi dusunmuyorum. Ben sizin yerinizde olsam annelige hazir olmak icin biraz daha olgunlasmayi beklerdim hattaKesinlikle çok haklisnz hayat gerçekten acımasız tam bi şeye sahplendim derken bi anda hersy kötüye gidebiliyor Allahm herkese şifa versn tüm çocuk isteyenlere çocuk versn. Bu bebek konusu benm en hassas noktam bi bebek gorunce ağlar hale geldim kurtaj oldugm zaman geliyor aklıma çok dua ettim ama hayırlısı boyleymis diiem. Bundan snra sinir stres yok inşallah herşeyi oluruna birakiyormm. Zaten daha 19 yasindaym 1 senelk evliym belki de çok erkendr ama çok istiyoruz :)
19 yas anne olmak icin cok erken bir yas oncelikle.29 yasimdayim hala gec kaldigimi dusunmuyorum. Ben sizin yerinizde olsam annelige hazir olmak icin biraz daha olgunlasmayi beklerdim hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?