• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama

Smyy21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.953
1.624
133
30
Yumurtlama olduğunda şu yumurta akı kıvamında ki akıntı mutlaka gelir mi ? Döngüm 30 gün bu gün 17. Gün henüz akıntı gelmedi.

bende genelde yogun akıntı yumurtlamadan 1 2 gun sonra gelıyor asırı yogun 2 3 gun surup bıtıyor hatta bazen hafıf kanama bıle oluyor ama tarıh olarak yumurtlamadan hyemen sonra oluyor

Bende öyle akıntı olmuyor gibi bişey ayda yılda bir farkederim.genelede o dönemde oluşan ilişki esnasında beyaz kremsi akıntı olur.doktora yumurtalmıyormuyum diye sormuştum ama kişiden kişiye değişirmiş akıntı şekli.

Bende de olmuyor o ya:110:. Pko luyum ama herşeyim normal reglim düzenli vs amareglime 1 hafta kala akintim oluyor. Bebek istiyoruz diye de ovulasyon testi kullanıyorum. Hesapladım, yumurtlama zamanında yoğun, akıntimin olduğu zamanlar da silik. Kafam iyice karıştı :kızgın:

Bende de olmuyor o ya:110:. Pko luyum ama herşeyim normal reglim düzenli vs amareglime 1 hafta kala akintim oluyor. Bebek istiyoruz diye de ovulasyon testi kullanıyorum. Hesapladım, yumurtlama zamanında yoğun, akıntimin olduğu zamanlar da silik. Kafam iyice karıştı :kızgın:
Sorma canım ya şu değişik durumlardan benim kafam allak bullak.kendi vücudumu iyi tanıyorum sanıyordu ama yine de karışıyo herşey.ya da ben koca kafalıyım anlamıyorum :KK34:

Sorma canım ya şu değişik durumlardan benim kafam allak bullak.kendi vücudumu iyi tanıyorum sanıyordu ama yine de karışıyo herşey.ya da ben koca kafalıyım anlamıyorum :KK34:

Çokta kasmıyorum kendimi artik aman çocuk olsun da falan diye. Tutturan nasıl tutturuyor onu anlamıyorum ya. Bende çok iyi tanıyorum diye biliyordum ama vel hasıl kelam kafayı yicem :mad:

Kızlar bu gün regl günüm sabah kalkmadan ateş ölçtüm 36.2 benim normal vücut ısım sabahları 35 lerde dir henüz bir düşüş yok yani belirti hiç yok adet öncesi sendrom da yok öyle ortadayım :)) sadece sanki biraz iştah artışı var :)

Back