• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama

Lavantaakokusu

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
103
30
13
33
Kızlar 27 yada 28 günde bir adet olurum genelde adetlerim çok düzenlidir aksarsa en fazla 2 3 gün aksar bu durumda döngümün 13. Yada 14. Günü yumurtlama olması lazım ama ovulasyon testi yaptım 9. Ve 10 gün koyu renk gördüm sizce o günlerde de yumurtlama olabilir mi?

Kızlar 27 yada 28 günde bir adet olurum genelde adetlerim çok düzenlidir aksarsa en fazla 2 3 gün aksar bu durumda döngümün 13. Yada 14. Günü yumurtlama olması lazım ama ovulasyon testi yaptım 9. Ve 10 gün koyu renk gördüm sizce o günlerde de yumurtlama olabilir mi?
Koyu gördüysen yumurtlamadır görseli istersen buraya yükle net bilgi vereyim canım

Olabilir. Benim de genelde öyle oluyor. Evliliğimin ilk yılı bir sorun olmamasına rağmen 1 yıl çocuğum olmamıştı. Hep 14 gün sayardım. Ne zaman ovulasyon testi aldım o zaman anladım benim yumurtlamanın erken olduğunu.Testle 2.denemede hamile kalmıştım o dönem.

Koyu gördüysen yumurtlamadır görseli istersen buraya yükle net bilgi vereyim canım
1000013950.jpg
1000013949.jpg

Üstteki 9. Günüm alttaki 10. Günüm usttekini bir gün sonra çekmiştim farklı duruyor birde biliyorum çok koyu değil pik olması için daha koyu olması lazım ama ben bu ikisini gördükten sonra 3. Gün silikleşti test ondan aklıma takıldı

9. Günün ki test ilk yaptığım zaman çektiğim fotoğrafı bu yeterli koyulukta değil gibi ama hemen damlatir damlatmaz çıkmıştı ikinci çizgi
1000013951.jpg

Canım benim de 27/28 gündür döngüm genelde de hep 11. Gün testim pik çıkar , herkes 14. Gün yumurtlar diye bi kaide yok kafana takma 🌺

Back