Yumurtlama

kubragc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2024
84
16
29
Hayırlı günler bayanlar benim adetime 17gun var ve benim adet olacak gibi ağrılarım oluyor.yumurtlama günü ilişki yaşadık ama bakalım böyle ağrı neden olur acaba bilen varmı

Hayırlı günler bayanlar benim adetime 17gun var ve benim adet olacak gibi ağrılarım oluyor.yumurtlama günü ilişki yaşadık ama bakalım böyle ağrı neden olur acaba bilen varmı
Kaç günde bir regl oluyorsunuz ? Yumurtladığınızı nasıl tespit ettiniz ?

valla benimde 2/3 ü yumurtlama günü değerlendirdik 2 gündür sol kaşığımda ağrı var ben kadın doğuma gittim bir sorun mu var diye ilk defa bu başıma geliyor çünkü. Hiçbir sorun yok dedi ama 3 gün içinde de gebelik oluşmaz yani o da var o kasık ağrısı arada bana da geliyor nedenini bilen varsa söylesin adetime daha 10 gün var

Hadi inşallah hayirliy haberler alırız bu ay bendede bı sıkıntı yok ama olmayınca olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…