• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.379
11.187
248
Merhaba kızlar ben doktora yumurta takibi yaptırıyorm. Cuma günü gittim sağda yumurta vsr ölçtü falan (ml sormayı unuttum) gelişmiş ama istediğimiz büyüklükte değil dedi. Pazartesi yine gel dedi. Bugün gittim baktı sağda yumurta yok dedi sıvı var dedi büyük ihtimalle yumurtanın sıvısıdır çatlamış olabilir dedi.. Emin mşsnz çatlamış mıdır dedim. Kesin bi şekilde çatlamış diyemem ama cuma günü vardı bugün yok ve sıvı varsa çatlamış olabilir dedi. Sizce çatlamışmıdır. Yumurta sıvısı dışında başka sıvı olma ihtimali var mıdır (akıntı sıvısı vs)

Bilgisi olan varmı? 😣

progesteron testi yaptırın orda anlaşılır en net yumurtlama olup olmadığı

Bende ovulasyon testi var onu yaptım silik değil ama koyu da değil ortada
normalde iki çizgi aynı koyulukta olduğunda yumurtanın yakın zamanda çatlayacağı anlamına geliyor, ertesi gün çatlamışsa silik çıkması lazım. Size tavsiyem hastanede progesteron testi yaptırın kanda. Orda yumurtlama olup olmadığı anlaşılıyor benim doktorum da görememişti kan testi değerine göre 2 gün önce oldu demişti

normalde iki çizgi aynı koyulukta olduğunda yumurtanın yakın zamanda çatlayacağı anlamına geliyor, ertesi gün çatlamışsa silik çıkması lazım. Size tavsiyem hastanede progesteron testi yaptırın kanda. Orda yumurtlama olup olmadığı anlaşılıyor benim doktorum da görememişti kan testi değerine göre 2 gün önce oldu demişti
Ama solda da yumurta Avar ama küçük dedi. Testte de var diye çıkar zaten yanlış mıyım

o zaman bikaç gün daha takip edin yumurtalama olursa kopkoyu olur zaten

Başka fikri olan vsrmı arkadaşlar 😣

Back