- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Gebelik düşünüyorsan ben ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim..onunla daha rahat yumurtlamani takip edersin eğer bir sorun yoksa hemende faydasını görürsün diye düşünüyorum allah nasip ettiyse..yumurtlamaya gelince her ay bir olmuyor belki ovulasyon gerçekleşmedi yada anlamamış da olabilirsin canım hakkında hayirlisiArkadaşlar merhaba. Cümleten hayırlı geceler. Daha önceki başlıklarımdan da bilirsiniz gebelik düşünüyorum.
Ya ben bu ay yumurtlama dönemimle ilgili hiçbir belirtiye rastlamadim. Normalde yumurtlama günlerimde göğüslerim şişerdi kasıklarımda ara ara batma da oluyordu bu ay hiçbir olmadi hatta adete 8 gün kaldı. Normalde âdetlerim düzensiz oluyordu fakat her ay yumurtlama olan günleri hissediyordum fiziken. Şimdi neden böyle oldu acaba ? Yumurtlama gerçekleşmedi mi
Ovulasyon testi de kullandım. Geçen ay. Beni fazlasıyla strese sokuyor o yüzden kendimi dinlemeyi tercih ettim. Ama bu ay yumurtlamaya dair hiçbir belirti yaşamadım. Acaba geç yumurtlama mi olacak. Yada adet düzensizliğinden mi kaynaklı ki :SGebelik düşünüyorsan ben ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim..onunla daha rahat yumurtlamani takip edersin eğer bir sorun yoksa hemende faydasını görürsün diye düşünüyorum allah nasip ettiyse..yumurtlamaya gelince her ay bir olmuyor belki ovulasyon gerçekleşmedi yada anlamamış da olabilirsin canım hakkında hayirlisi
Kaçta bir adet oluyorsun eğer ki düzensizlik varsa yumurtlama henüz olmamış olabilir ben de 30 ile 37 arası olurum ovulasyonda adetin 21 ci günü falan oluyorduOvulasyon testi de kullandım. Geçen ay. Beni fazlasıyla strese sokuyor o yüzden kendimi dinlemeyi tercih ettim. Ama bu ay yumurtlamaya dair hiçbir belirti yaşamadım. Acaba geç yumurtlama mi olacak. Yada adet düzensizliğinden mi kaynaklı ki :S
Hamile kaldığım ay benimde oyleol.ustu adetin 8 ci günü falandı koyuya yakındı bende sasirmistim bukadar erken olmaz yumurtlama diye çünkü bein günüm hep uzar..Ve o ay yapmaya hep devam ettim testi hiç bırakmadım adet gününe kadar yapicam dedim ve gerçekten de 19 güne kadar hep silik cıktı sonrası koyulasti..Ve o ay hamile kaldım.. daha önce de bi kaç kere yapmıştım ama.hep zamanından önce bırakmıştım2 3 gün erken yada 2 3 gün geç adet oluyorum. Bi geçen ay ovulasyon testi yaptım. Adet bitiminin hemen ardından çift köyü çizgi çıkmıştı mesela
Sizce ne yapmmaliyim o zaman ?Hamile kaldığım ay benimde oyleol.ustu adetin 8 ci günü falandı koyuya yakındı bende sasirmistim bukadar erken olmaz yumurtlama diye çünkü bein günüm hep uzar..Ve o ay yapmaya hep devam ettim testi hiç bırakmadım adet gününe kadar yapicam dedim ve gerçekten de 19 güne kadar hep silik cıktı sonrası koyulasti..Ve o ay hamile kaldım.. daha önce de bi kaç kere yapmıştım ama.hep zamanından önce bırakmıştım
Her kadının bir ay yumurtlamadigi olur. Muhtemel bu ay yumurtlamadınız. Yanı yumurtalar gelişmedi.Arkadaşlar merhaba. Cümleten hayırlı geceler. Daha önceki başlıklarımdan da bilirsiniz gebelik düşünüyorum.
Ya ben bu ay yumurtlama dönemimle ilgili hiçbir belirtiye rastlamadim. Normalde yumurtlama günlerimde göğüslerim şişerdi kasıklarımda ara ara batma da oluyordu bu ay hiçbir olmadi hatta adete 8 gün kaldı. Normalde âdetlerim düzensiz oluyordu fakat her ay yumurtlama olan günleri hissediyordum fiziken. Şimdi neden böyle oldu acaba ? Yumurtlama gerçekleşmedi mi
Sahiden mi YaHer kadının bir ay yumurtlamadigi olur. Muhtemel bu ay yumurtlamadınız. Yanı yumurtalar gelişmedi.
Dediğim gibi ovulasyon olup olmadığını net anlamak için bence ovulasyon takibi yapın dedim..başka türlü anlayamayabilirsiniz yumurtlama olmayabilir..adetin 10.çü günü başlayın bence testi yapmaya sıvı alımına da dikkat etmeniz gerekiyor tabi yoksa sonuç yanlış olabiliyor.ben günde iki kere yapardım bi saat 15 de birde saat 20.21 aradı ama dediğim gibi sıvı alımına dikkat ederekSizce ne yapmmaliyim o zaman ?
Çok teşekkür ederim canımÜzülme canım her kadının başına geliyor bu. Belki sessizce yumurtladın sen iki günde bir denemeye devam et.
Bu ay geçti gibi galiba gebelik oluşmazsa bir dahaki ay Artık. Çok teşekkür ederim canım benimDediğim gibi ovulasyon olup olmadığını net anlamak için bence ovulasyon takibi yapın dedim..başka türlü anlayamayabilirsiniz yumurtlama olmayabilir..adetin 10.çü günü başlayın bence testi yapmaya sıvı alımına da dikkat etmeniz gerekiyor tabi yoksa sonuç yanlış olabiliyor.ben günde iki kere yapardım bi saat 15 de birde saat 20.21 aradı ama dediğim gibi sıvı alımına dikkat ederek
MerhabaSahiden mi Yaeğer öyleyse çok üzülüyorum çünkü bebiş için uğraşıyoruz
Merhaba eğer tıbben ameliyatlık bir durumunuz yoksa ve hala gebe değilseniz bitkisel yöntemlerle size yardımcı olmaya çalışabilirim bir çok kişi bu yöntemlerle hamile kalıyor İnşaallahBu ay geçti gibi galiba gebelik oluşmazsa bir dahaki ay Artık. Çok teşekkür ederim canım benim
Sahiden mi Yaeğer öyleyse çok üzülüyorum çünkü bebiş için uğraşıyoruz
Çok şükür ameliyatlık bir şeyim yok Ya:)Merhaba eğer tıbben ameliyatlık bir durumunuz yoksa ve hala gebe değilseniz bitkisel yöntemlerle size yardımcı olmaya çalışabilirim bir çok kişi bu yöntemlerle hamile kalıyor İnşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?