• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama !!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CiNNET NUR

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
5.740
16.748
348
Arkadaşlar merhaba. Cümleten hayırlı geceler. Daha önceki başlıklarımdan da bilirsiniz gebelik düşünüyorum.
Ya ben bu ay yumurtlama dönemimle ilgili hiçbir belirtiye rastlamadim. Normalde yumurtlama günlerimde göğüslerim şişerdi kasıklarımda ara ara batma da oluyordu bu ay hiçbir olmadi hatta adete 8 gün kaldı. Normalde âdetlerim düzensiz oluyordu fakat her ay yumurtlama olan günleri hissediyordum fiziken. Şimdi neden böyle oldu acaba ? Yumurtlama gerçekleşmedi mi

Arkadaşlar merhaba. Cümleten hayırlı geceler. Daha önceki başlıklarımdan da bilirsiniz gebelik düşünüyorum.
Ya ben bu ay yumurtlama dönemimle ilgili hiçbir belirtiye rastlamadim. Normalde yumurtlama günlerimde göğüslerim şişerdi kasıklarımda ara ara batma da oluyordu bu ay hiçbir olmadi hatta adete 8 gün kaldı. Normalde âdetlerim düzensiz oluyordu fakat her ay yumurtlama olan günleri hissediyordum fiziken. Şimdi neden böyle oldu acaba ? Yumurtlama gerçekleşmedi mi
Gebelik düşünüyorsan ben ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim..onunla daha rahat yumurtlamani takip edersin eğer bir sorun yoksa hemende faydasını görürsün diye düşünüyorum allah nasip ettiyse..yumurtlamaya gelince her ay bir olmuyor belki ovulasyon gerçekleşmedi yada anlamamış da olabilirsin canım hakkında hayirlisi

Gebelik düşünüyorsan ben ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim..onunla daha rahat yumurtlamani takip edersin eğer bir sorun yoksa hemende faydasını görürsün diye düşünüyorum allah nasip ettiyse..yumurtlamaya gelince her ay bir olmuyor belki ovulasyon gerçekleşmedi yada anlamamış da olabilirsin canım hakkında hayirlisi
Ovulasyon testi de kullandım. Geçen ay. Beni fazlasıyla strese sokuyor o yüzden kendimi dinlemeyi tercih ettim. Ama bu ay yumurtlamaya dair hiçbir belirti yaşamadım. Acaba geç yumurtlama mi olacak. Yada adet düzensizliğinden mi kaynaklı ki :S

Ovulasyon testi de kullandım. Geçen ay. Beni fazlasıyla strese sokuyor o yüzden kendimi dinlemeyi tercih ettim. Ama bu ay yumurtlamaya dair hiçbir belirti yaşamadım. Acaba geç yumurtlama mi olacak. Yada adet düzensizliğinden mi kaynaklı ki :S
Kaçta bir adet oluyorsun eğer ki düzensizlik varsa yumurtlama henüz olmamış olabilir ben de 30 ile 37 arası olurum ovulasyonda adetin 21 ci günü falan oluyordu

2 3 gün erken yada 2 3 gün geç adet oluyorum. Bi geçen ay ovulasyon testi yaptım. Adet bitiminin hemen ardından çift köyü çizgi çıkmıştı mesela

2 3 gün erken yada 2 3 gün geç adet oluyorum. Bi geçen ay ovulasyon testi yaptım. Adet bitiminin hemen ardından çift köyü çizgi çıkmıştı mesela
Hamile kaldığım ay benimde oyleol.ustu adetin 8 ci günü falandı koyuya yakındı bende sasirmistim bukadar erken olmaz yumurtlama diye çünkü bein günüm hep uzar..Ve o ay yapmaya hep devam ettim testi hiç bırakmadım adet gününe kadar yapicam dedim ve gerçekten de 19 güne kadar hep silik cıktı sonrası koyulasti..Ve o ay hamile kaldım.. daha önce de bi kaç kere yapmıştım ama.hep zamanından önce bırakmıştım

Hamile kaldığım ay benimde oyleol.ustu adetin 8 ci günü falandı koyuya yakındı bende sasirmistim bukadar erken olmaz yumurtlama diye çünkü bein günüm hep uzar..Ve o ay yapmaya hep devam ettim testi hiç bırakmadım adet gününe kadar yapicam dedim ve gerçekten de 19 güne kadar hep silik cıktı sonrası koyulasti..Ve o ay hamile kaldım.. daha önce de bi kaç kere yapmıştım ama.hep zamanından önce bırakmıştım
Sizce ne yapmmaliyim o zaman ?

Her kadının bir ay yumurtlamadigi olur. Muhtemel bu ay yumurtlamadınız. Yanı yumurtalar gelişmedi.

Üzülme canım her kadının başına geliyor bu. Belki sessizce yumurtladın sen iki günde bir denemeye devam et.

Sizce ne yapmmaliyim o zaman ?
Dediğim gibi ovulasyon olup olmadığını net anlamak için bence ovulasyon takibi yapın dedim..başka türlü anlayamayabilirsiniz yumurtlama olmayabilir..adetin 10.çü günü başlayın bence testi yapmaya sıvı alımına da dikkat etmeniz gerekiyor tabi yoksa sonuç yanlış olabiliyor.ben günde iki kere yapardım bi saat 15 de birde saat 20.21 aradı ama dediğim gibi sıvı alımına dikkat ederek

Dediğim gibi ovulasyon olup olmadığını net anlamak için bence ovulasyon takibi yapın dedim..başka türlü anlayamayabilirsiniz yumurtlama olmayabilir..adetin 10.çü günü başlayın bence testi yapmaya sıvı alımına da dikkat etmeniz gerekiyor tabi yoksa sonuç yanlış olabiliyor.ben günde iki kere yapardım bi saat 15 de birde saat 20.21 aradı ama dediğim gibi sıvı alımına dikkat ederek
Bu ay geçti gibi galiba gebelik oluşmazsa bir dahaki ay Artık. Çok teşekkür ederim canım benim

Bu ay geçti gibi galiba gebelik oluşmazsa bir dahaki ay Artık. Çok teşekkür ederim canım benim
Merhaba eğer tıbben ameliyatlık bir durumunuz yoksa ve hala gebe değilseniz bitkisel yöntemlerle size yardımcı olmaya çalışabilirim bir çok kişi bu yöntemlerle hamile kalıyor İnşaallah
Sahiden mi Ya :KK43: eğer öyleyse çok üzülüyorum çünkü bebiş için uğraşıyoruz

O zaman sizin için sorun yoksa irtibata geçebilirsek detayları vereyim Allahın izniyle bu iş olur İnstagram adresimi yazayım oradan mesajlaşalım
_ Zaten sayfamda bu ürünleri kullanıp yıllar sonra bike çocuk sahibi olmuş kullanıcıları görebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.ben de düzenli adet gören biriyim ancak geçen gün genel kontrole gittiğimde ultrasonda yumurta göremedi doktor rahmin de fazl kalınlaşmış dedi.öyle olınca canım skıldı şimdi hormon testleri yaptırcam.yumurtlama düzensizliği yaşayan var mı?

Her ay yumurtlama olmayabiliyormus kendinizi tanirsiniz zaten genelde gebelik olmadan 1 hafta geciken adet donemlerinde yumurtlama gerceklesmemis olabilirmis. Ben genelde akintilarda anliyorum gecen ay cok sancli agrili gecti uyuyamadm agrida n akintimda az olmusti yumurta aki gibi ama ondan 5 gun sonra yumurtlamisim. Akinti da agri da belli olmuyor. Bu ay 23 unde aointim basladi bugun 29 u hala agrim var gogus kasik 24.25.26 fulla griliydi ve gogus agrisi da vardi neye gore oluyor cevabini da bulamadiiimm 6 yildir gebeligr ugrasiyorum hala çozmuş degilim😶 smdi hala.gogus agrim devam ediyor sinirden gerile gerile.bi hal oldum yumurtlama olayini test disinda cozen varsa lutfen yardim 😋

Back