• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama zamani

smtekece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
137
37
28
Her ay düzenli olan adet 2-3 aydır sapıttı. 10 gün atarak geldi. Eee ben şimdi yumurtlama zamanımı nasıl ayarlayacagim arkadaşlar? Zaten bu hesabı tam anlamış değilim fikire ihtiyacım var.

Ovulasyon yani yumurtlama günlerini belirleyen testleri kullanarak anlayabilirsin..internettn bi araştır istersen ve g...gidiyor sitesindende satın alabilirsin inş uğurlu gelir :)

Her ay düzenli olan adet 2-3 aydır sapıttı. 10 gün atarak geldi. Eee ben şimdi yumurtlama zamanımı nasıl ayarlayacagim arkadaşlar? Zaten bu hesabı tam anlamış değilim fikire ihtiyacım var.
merhaba ben örneğin 23 yada 24 günde bir oluyorum.ikiye böl 11 yada 12.gün.yani adet olduğunuz günden başlayarak sayın benim yaklaşık 6 gün adetim sürer bittikten sonraki 5. yada 6.gün yurtladığımı zaten tuvalete çıktığımda görüyorum.mutlaka sende görürsün fark etmemiş olabilirsin

Ayrıca dedim ya 3 aydır 1 hafta 10 gün atarak gitti. Aslında normal seyretseydi zaten hesaplamak kolaydı. Şimdi bana is çıktı:(

Tuvalete çıktığında koyu yapışkan tabiri caizse sümük gibi akıntın gelir ıslaklığının arttığını farkedersin mutlaka yumurtlama gününde zaten

Kizlar merhaba bu sumuksu sivi gelincemi ilsikiye girmek gerekiyo bugun aksam bnden geldi ama esimle birlikte olmadik yarin birlikte olsak olurmu cunku nette 48 saat icinde diyo 19 aydir bebek icin ugrasan biri olarak bu günleri kacirmak istemiyorum yardim edin lutfen:(

Kizlar merhaba bu sumuksu sivi gelincemi ilsikiye girmek gerekiyo bugun aksam bnden geldi ama esimle birlikte olmadik yarin birlikte olsak olurmu cunku nette 48 saat icinde diyo 19 aydir bebek icin ugrasan biri olarak bu günleri kacirmak istemiyorum yardim edin lutfen:(

Back