Yumurtlama zamanı kanama yardımmmmmm??????????

mystery90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
60
0
36
Slm herkese arkadaşlar adetimin 16. ve 17. günü kanamam oldu bildiğin kırmızı kan 18. günü bugün biraz daha fazlalaştı koyulaştı nedendir acaba?????

Slm herkese arkadaşlar adetimin 16. ve 17. günü kanamam oldu bildiğin kırmızı kan 18. günü bugün biraz daha fazlalaştı koyulaştı nedendir acaba?????

cnm doktorun varsa telefonla sor istersen
geçen ay benimde başıma geldi ama ben bişey yapmadım bir gün sürdü
doktora gitmeye üşendim
korkma inşallah yerleşme kanamasıdır tabi eğer istiyorsan :44:

cnm doktorun varsa telefonla sor istersen
geçen ay benimde başıma geldi ama ben bişey yapmadım bir gün sürdü
doktora gitmeye üşendim
korkma inşallah yerleşme kanamasıdır tabi eğer istiyorsan :44:

teşekkürler canımm Yerleşme kanaması olma ihtimalidemi var adetten 3 gün sonra korunmasız ilişki olmuştu ama yerleşme kanaması böle fazlamı olurki acaba

Kanamam hala devam ediyor 8 gün oldu çarşamba doktora gidicem ama merak ediyorum yokmu böle bi durumu olan ??

çok geçmiş olsun canım çok fazlla bilgim yok başımdanda geçmedi ama bildiğim kadarıyla kist vs. gibi durumlarda böyle kanamalar görülür umarım değilgir seninki ama mutlaka doktora gitmelisin haber ver meak ettirme

Teşekkür ederim canım ağustosta gitmiştim muayneye kist falan yok demişti hatta smear testi bile yaptı ama o zamanlar doğum kontrl hapından dolayı kanamam olmustu ve böle değildi hergün çok az geliodu bu fazla gelio 9 gün oldu hala gelio çarşamba günü gidicem doktora randevu aldım

Bebiş düşünüosun galiba canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın sağlıkla hayırlısyla alırsın bebeğini kucağına bi önerim olucak istersen bi süt buharını dene bizim bi akrabamız öle hamile kalmış tabi Allah'ın yardımyla :) sütü kaynatıp süt buharına oturuomuşşun ilişkide bulunuomuşşun bi araştır sende herşey kısmet allahın izniyle olur inşallah

bakalım böyle teknikleri şimdi kayıt ediyorum bir kaç ay daha olmassa hepsini tek tek deneyecemm inşallahh gerek olmazda gelir bebişim hemencecikk sen gittinmi doktoraa peki

bakalım böyle teknikleri şimdi kayıt ediyorum bir kaç ay daha olmassa hepsini tek tek deneyecemm inşallahh gerek olmazda gelir bebişim hemencecikk sen gittinmi doktoraa peki

İnşallah bu ay hamile kalırsın :):) yok canım sabah gidicem doktora sonra sölerim ne dediğini

İnşallah bu ay hamile kalırsın :):) yok canım sabah gidicem doktora sonra sölerim ne dediğini
gittim canım doktora herhangi bir problem yok dedi arada olabilir böyle bu yaşlarda üreme fazla olduğu için olabilir dedi bi sorun yokmuş yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…