Yumurtlama yok

zeyneponur66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2019
4
0
1
25
Merhaba arkadaslar 2 senedir evliyim 1 senedir cocuk istiyoruz fakat olmadi . özele gitdik ilgilenmedi bile sacma sacma seyler söyledi iste yumurtlama olmadigini ama bisi yapmadi. devlete gitdim bugün oda sag yumurtada polikist oldugunu söyledi . yarin kan vericem insallah .
tüp bebek istersek ne yapmamiz gerekiyor ve fiyati nedir

Arkadasım sana tavsıyem once ıyı bır doktor bul ve ılac tedavısı ol gunumuzde ılaclar ıle olmayan yumurtlama cokda guzel oluyor ve bu sekılde hamıle kalabılırsın tek sorun buysa tabı oyle yumurtlama olmuyor deyıp kesıp attıysa cok sacma bır doktormus rahım filmine bakmak gereklı bır sorun varmı dıye esınden sperm testı ıstemesı lazım hormon testı ıstemesı lazım tek sorun yumurtlamama olmayadabılır cok ınsan tanıyorum polıkıstık over olupda hamıle kalan

esim baska hastanede muayne oldu . ben yurt disindan geldim türkiyeye temelli pek doktorlari tanimadigim icin böyle ugrastirdilar ama canima tak etdi kan vere vere hep sil bastan...
yumurtlama hic yok öyle dedi simdi yine kan verdim bugün bakalim burada olmassa baska bir özele gidecegim insallah canim

Back