Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama yok dedi bakarmısınız :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dr bir çok açıdan değerlendirmiştir canım ama üzülmeyin yumurtlama olmuyor demek yumurtaniz yok demek değil neticede Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin inşallah

Yumurtlama olmadanda adet mümkün arkadaşlar. O yüzden baktırmakta fayda var.
O zaman polikistik over hastaları neden doğum kontrol haplariyla adet görsün ki..?
Adet yoksa yumurtlama da yok çünkü yumurtanın etrafındaki kistler buna engel olur..

O zaman polikistik over hastaları neden doğum kontrol haplariyla adet görsün ki..?
Adet yoksa yumurtlama da yok çünkü yumurtanın etrafındaki kistler buna engel olur..
Tam 7 yıl kadın doğum çalıştım ben. İçini dışını biliyorum. Bende polikistiğim ve semptomlarımı ağır yaşıyorum daha 1 kez doğum kontrol hapı atmadım ağzıma. Gayet adet oluyorum. Bugünlerde ovülasyon olması lazım olmuyor testler yapıyorum günde 3 kez farklı markalarla ama yok. Birde araştırrısanız harika olur

Yumurtlama olmadan da adet olur arkadaşlar bu konu tartışmaya kapalı çok net.ve yumurtlama olmadan da lh artar. Bu testler normal sağlıklı ilerleyen durumlarda işe yarıyor bizim sağlık durumunuzu tahmin edemez. Adet görememe farklı hormonal sorunların sonucu. Her pko lu adet görmek için ilaç içmez. Düzensiz adet görür geç yumurtlar vs vs o da herkes için geçerli değil düzenli olup herşey yolunda zannederken muayenede kistleri farkedilen pko teşhisi konanlr da var..

Bilmek yetmiyor, doktor değilsiniz.. Ben doktordan öyle duydum.
Pco hastalarında lh hep yüksek çıkar . Ovu testleri hep pozitif gösterir.
Gayet de araştırıyorum, kaç tane pco arkadaşım var .
Zaten doğum kontrol haplarını da kistler kaybolsun diye kullanıyorlar.

Kendiniz söylüyorsunuz yumurtlama daha yok diye. Yumurtlama olsa bile geç olur.
Ha adet olur musun, evet öyle arkadaşlarım da var pco olup duzenli regl olan..
illa ki regl olursun ama gecikir,
Kısacası kişiden kişiye değişir. Anlayabildiniz umarım..

iyi akşamlar.

Sen haklısın arkadaşım cahille atışmam ben Bildiğinle kal.

Tamam doktor sana açıklama yapmış ama bu söylediğini her şeye genelleyemezsin. Yumurtlama olmadan adet olmasa progesteron testine veya diğer kanda bakılan hormonlara hiç gerek yok o zaman adet oluyorum demk ki yumurtluyorum diye bişey yok

buyrun burada açıklama var..

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-05-20-56-51-1.png
    281,5 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…