- 28 Şubat 2018
- 374
- 401
- 53
- 27
- Konu Sahibi neeoglakmigeliyor
-
yumurtla gunun iste bu testi yaptığın zaman gayet belliMerhabalar ben bu ay klomen kullandım iki yumurta oluştu biri kiste dönüşebilir dedi doktor diğerini beğenmişti salı günü bugün kontrole gittim lh testim koyu olmadına rağmen yumurtlama yok dedi ama çok dikkatlide bakmadı sizce var mıdır neden öyle dediğinin sebebini biliyormusunuz şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 2254332
üzülme hamiş kalmak istiyosan degerlendir doktor anlamamis demekki her doktorun dedigine inanmaBende öyle biliyorum yumurtlama olmasa niye böyle çıksın ama yok dedi çok üzüldüm
Canm testin pozitif çıkması yumrtanın sağlıklı bi şekilde çatladığını kanıtlamıyo malesef. Bu aylık bi döngü lh her ayın ortasnda yükselir ama bazen yumrta çatlamaz kiste dönüşür. Bizim onu testten anlama şansımız yok sadece adete 7 gün kala yapılan progesteron testinde çıkıyor.
Çok teşekkür ederim sağlık ocağında yaparlarmı acabaSen doktora güvenme değerlendir. Emin olmak için de bundan tam 7 gün sonra kanda progesteron baktır bakalım çatlamış mı yüzde yüz emin olursun
Sağlık ocağı yapmaz herhalde sanmıyorum. sen tam 7 gün sonrasına kadın doğuma randevu alırsan doktordan istersin. Durumu açıklarsın hemen kanda bakılıyor..Çok teşekkür ederim sağlık ocağında yaparlarmı acaba
Şunu eklemek istiyorum hani dedim ya doktor bu ay yumurtlama yok dedi ama ovulasyon pozitif diye salı günü en az 13,6 mmlik yumurtayı görmüştü bugün neden göremedi acaba yumurtaya ne olmuşş olabilir sizceSağlık ocağı yapmaz herhalde sanmıyorum. sen tam 7 gün sonrasına kadın doğuma randevu alırsan doktordan istersin. Durumu açıklarsın hemen kanda bakılıyor..
Kiste dönüştüğünü görmüş olabilir sana ayrıntılı açıklamamştır belki. ben de bişey diyemem canım bilmiyorum ama sen testini yaptır o test dışında yumrtlamanın olup olmadığının göstergesi yok.Şunu eklemek istiyorum hani dedim ya doktor bu ay yumurtlama yok dedi ama ovulasyon pozitif diye salı günü en az 13,6 mmlik yumurtayı görmüştü bugün neden göremedi acaba yumurtaya ne olmuşş olabilir sizce
Çok soru sordum ama son bişey sorabilir miyim.Hani test pikden sonra silikleşiyo ya çatlamazsada silikleşiyo dimi yarın silikleştiğini görürsem umutlanmayayım diye soruyorumKiste dönüştüğünü görmüş olabilir sana ayrıntılı açıklamamştır belki. ben de bişey diyemem canım bilmiyorum ama sen testini yaptır o test dışında yumrtlamanın olup olmadığının göstergesi yok.
Yok estafurullah brbirmze yardımcı olmak için burdayız. Evet her zaman silikleşir bu hormonal döngü her ay oluyo canım yoksa zaten adet olmayız. Peki sen normal düzende adet görüyo musun? Sen bugünleri değerlendir yine sakın yum yokmş diye kendini bırakma hiiç belli olmazÇok soru sordum ama son bişey sorabilir miyim.Hani test pikden sonra silikleşiyo ya çatlamazsada silikleşiyo dimi yarın silikleştiğini görürsem umutlanmayayım diye soruyorum
Yok estafurullah brbirmze yardımcı olmak için burdayız. Evet her zaman silikleşir bu hormonal döngü her ay oluyo canım yoksa zaten adet olmayız. Peki sen normal düzende adet görüyo musun? Sen bugünleri değerlendir yine sakın yum yokmş diye kendini bırakma hiiç belli olmaz
Anladım teşekkür ederim adetim 28-31gün arası sürerYumurtlama sorunu olanların üst üste sürekli pozitif çıktığını da duymuştum yani o durmda silikleşmesi uzun sürebiliyor sanırım
Belki çatlamıştır yumurtan. Benim femadayla 5 yumurtam oluşmuştu. İlk muayenemde 2 si çatlamış 3 yumurta gözüküyo demişti. Belki sizinde çatladığı için görememiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?