Merhaba Hanimlar. Nisan ayı adet baslangici 8 Nisan ve 6 gün sürüyor. Bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım ve tam 13. Günü akşamı pik yaptı 14 gün de pik ti. 15 gün yaptığım test de artık silikti yani çatlama olmuştu o günde degerlendirdik. Bugün 16 gün ve ağrılarım var ara ara kasiklarimda. İlk yumurtlama günümde yani 13 gün sabahı teste silik çıkmıştı ama sabah yumurta akı gibi akıntı geldi dedim ki herhalde olacak akşam test yaptım ve pik oldu. Ertesi günde aynı pozitifti ama 14 . gün akşam artık tam çatlama zamanıydı galiba bende ağrılar arttı göğüste ağrı şişkinlik sinir hâli bir de film izlemistim ki hiç duygusal değildi ama ben ağla ağla durduk yere bende tuhaf Hormon gecisleri oldu. Şuan döllenme oldu mu bilmiyorum ama acayip susuyorum ben asla soğuk su icmem soğuk içecek sevmem akşamdan beri buz gibi ayran diye deliriyorum. Üzerine bardak bardak su bilmiyorum belki hormonlardan ya da yediklerimden olabilir ama gün gün buraya yazicam bakalım belirtiler neler olacak . Gerçi bu süreçte her bayanın farklı oluyor ama sizde paylaşım yaparsanız belki ilerde bu sayfayı okuyanlara faydamız olur. Rabbim bizlere her zaman hayırlısını nasip eder. Alan da veren de o dur.