Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koyuluk yumurtlama, silikleşmesi çatlama oluyorYumurtlama ovulasyon testinde koyulukmh sılıklesmesımı
Yumurtlama ve catlama arasında fark ne catlama yumurtlamadeılmıKoyuluk yumurtlama, silikleşmesi çatlama oluyor
Yumurtlama yumurtanın olgunlaşması demek, çatlama da yumurtanın tüplerden salınması demek. İkisi de gebelik için olması gereken aşamalarYumurtlama ve catlama arasında fark ne catlama yumurtlamadeılmı
hımmm anladım canım ben koyu cıkan gunlerı degerlendırdım de oyuzden sordum kafama takıldıYumurtlama yumurtanın olgunlaşması demek, çatlama da yumurtanın tüplerden salınması demek. İkisi de gebelik için olması gereken aşamalar
Cok mantıklı canım daha etkılı olur cunkı kacta catladıgını kestırmek zorSiliklesmesi catlama oldu demek catlamanin hemen akabinde döllenme olur fazla zaman gecmeden . o yuzden T daha koyu iken deneme olursa , ulasana kadar çatlama da olur zamanlama tam olur .
Koyu çıkınca yumurtlama ertesi gün silikleşince çatlamaYumurtlama ovulasyon testinde koyulukmh sılıklesmesımı
Ondan sonra ki günü de değerlendirhımmm anladım canım ben koyu cıkan gunlerı degerlendırdım de oyuzden sordum kafama takıldı
T koyu olup hemen siliniyorsa cok sık test yap t koyu olur olmaz deneme olsun . T koyulugu uzun suruyorsa t ilk koyu oldugu anda deneme olmasin . Mesele benim gece 12 de t cok koyu oldu ilk . O gun olmadi . Ertesi sabah baktim hala t cok koyu . O gun sabah deneme oldu . Daha sonra test yaptigimda esit koyuluktaydilar . Risk olmasin diye bir sonraki sabah fa degerlendirmistim . Saglikli hamilelikler bebekler diliyorum .Cok mantıklı canım daha etkılı olur cunkı kacta catladıgını kestırmek zor
İki gunmu degerlendırdın canım :) benım yumurtlama bu ay uc gun surdu mubarek uc gun ust uste degerkendırdım en sonuncubkoyulugu gece 12 de gordum ıkıde degerlendırdım sabah catlamıstı sonra ogun ara versım bşr gunbsonra twkrar yaptım gecen ayda kımyasal gebelıj yasadım ılk denemedeT koyu olup hemen siliniyorsa cok sık test yap t koyu olur olmaz deneme olsun . T koyulugu uzun suruyorsa t ilk koyu oldugu anda deneme olmasin . Mesele benim gece 12 de t cok koyu oldu ilk . O gun olmadi . Ertesi sabah baktim hala t cok koyu . O gun sabah deneme oldu . Daha sonra test yaptigimda esit koyuluktaydilar . Risk olmasin diye bir sonraki sabah fa degerlendirmistim . Saglikli hamilelikler bebekler diliyorum .
Hangısınındegeelendırmek daha etkılıKoyuluk yumurtlama, silikleşmesi çatlama oluyor
Bence ikisini de. Sperm zaten 72 saate kadar canlı kalabiliyor ama garanti olsunHangısınındegeelendırmek daha etkılı