- 1 Şubat 2025
- 58
- 17
- 3
- 26
- Konu Sahibi ozlem386650
Kızlar Ovülasyon testi kullandım ama hala tam olarak silikleşmedi neden olabilir? Tehlikeli birşey midir kist vs ? Doktora gitmem gerekir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benim de silinmiyor bugün 4. Gün sanırım gebelik testi yaptım silik çıktıKızlar Ovülasyon testi kullandım ama hala tam olarak silikleşmedi neden olabilir? Tehlikeli birşey midir kist vs ? Doktora gitmem gerekir mi?
5. Testte silikleşmiş çatlama olmuş
Benim yumurtlamadan sonra 6. Günüm olsa da çıkmaz zaten ama insan korkuyo yine de kist vs geliyor aklımaValla benim de silinmiyor bugün 4. Gün sanırım gebelik testi yaptım silik çıktı
Peki tamamen silinmesi gerekmez miydi diğer aylar öyle oluyordu5. Testte silikleşmiş çatlama olmuş
Valla benim de silinmiyor bugün 4. Gün sanırım gebelik testi yaptım silik çıktı
Sizin çatlama olmuş endişelenecek bir durum yokBenim yumurtlamadan sonra 6. Günüm olsa da çıkmaz zaten ama insan korkuyo yine de kist vs geliyor aklıma
Hormonlarda dalgalanma olabiliyor. 2. İdrarla mı yapıyorsunuz testiPeki tamamen silinmesi gerekmez miydi diğer aylar öyle oluyordu
Çok şükür, diğer aylar tamamen silikleşmişti bu ay böyle olunca korku sardı birazSizin çatlama olmuş endişelenecek bir durum yok
Evet bekliyorum sıvı da almıyorum 2 saat dikkat ediyorumHormonlarda dalgalanma olabiliyor. 2. İdrarla mı yapıyorsunuz testi
Hormonlarda dalgalanma olabiliyor. 2. İdrarla mı yapıyorsunuz testi
Belki gebelik oluşuyorsa o yüzden de çıkıyor olabilirEvet bekliyorum sıvı da almıyorum 2 saat dikkat ediyorum
Ya inşallah öyledir o zamanda mı koyu çıkıyorBelki gebelik oluşuyorsa o yüzden de çıkıyor olabilir
Evet bende o şekilde test yaptım sürekli koyu çıktı karışık bi durum silik çizgi çıktı ama emin değilim henüzYa inşallah öyledir o zamanda mı koyu çıkıyor
İnşallah bu mübarek günde Rabbim yüzümüzü güldürürEvet bende o şekilde test yaptım sürekli koyu çıktı karışık bi durum silik çizgi çıktı ama emin değilim henüz
İnşallahhnİnşallah bu mübarek günde Rabbim yüzümüzü güldürür
Yine haberleşelim inşallah güzel haber alıcaz bu ay inanıyorumİnşallahhn![]()
İnşallah canım sağlıkla hayırlı zaman da gelsin bebişlerimizYine haberleşelim inşallah güzel haber alıcaz bu ay inanıyorum![]()
Amin canım inşallahİnşallah canım sağlıkla hayırlı zaman da gelsin bebişlerimiz![]()