- 29 Mayıs 2024
- 1.763
- 506
- 35
- Konu Sahibi yagmurpapatya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar adetime 2 3 gün kaldı yumurtlama testim böyle ne dersiniz bozuk mu sizce pembelik aklimk karıştırdi
İlk hamileligim de böyle öğrendim ama cuma günü kan verdim negatife di hatta gebelik testim pozitif kan negatif di bir yapam dedim ama pembelikler beni şüphe ettirdiayyyy bence hamilesin yaaaaa
şuan tam olarak aynı durumdayım idrar pozitifti 24 ekimde kan verdim akşamı negatif gecikmemin bugün 9. günü tekrar kan vermedimİlk hamileligim de böyle öğrendim ama cuma günü kan verdim negatife di hatta gebelik testim pozitif kan negatif di bir yapam dedim ama pembelikler beni şüphe ettirdi
Bilmiyorum işte bakalım gecikme olacak mi olmayacak mişuan tam olarak aynı durumdayım idrar pozitifti 24 ekimde kan verdim akşamı negatif gecikmemin bugün 9. günü tekrar kan vermedim
aaay var gibi yaBen bu işten bir şey anlamadım şimdi
Cuma kan verdim negaitf di ama gene test pozitif di ama daha sikikti böle değildi işte aklımı karıştıran oa
aaay var gibi ya
canım bendede idrar pozitif kanda çıkmadı testten teste de değişir bence koyuluk seviiyesi sonuçta her markanın hassaslığı aynı değildir testi yaptıgın saate görede değişirCuma kan verdim negaitf di ama gene test pozitif di ama daha sikikti böle değildi işte aklımı karıştıran o
bence tekrar kan vercanım bendede idrar pozitif kanda çıkmadı testten teste de değişir bence koyuluk seviiyesi sonuçta her markanın hassaslığı aynı değildir testi yaptıgın saate görede değişir
Cuma yaptım silikti baya ama negatif kan bu testi 20 dk oluo yapali 5 dk içinde belli oldu silikte ikiside farklı markacanım bendede idrar pozitif kanda çıkmadı testten teste de değişir bence koyuluk seviiyesi sonuçta her markanın hassaslığı aynı değildir testi yaptıgın saate görede değişir
Aynenbence tekrar kan ver
kan verince yaz bana da bende aynı durumdayım kan vermedim tekrar cesaretim yok :)
Böyle ovu testleri genelde hamile olarak yorumlanıyor regle yakın :)Kızlar adetime 2 3 gün kaldı yumurtlama testim böyle ne dersiniz bozuk mu sizce pembelik aklimk karıştırdi
Eee var işte ben burdayım diyor :)Valla bakalım bende şaştım ya
Kız öylede cuma da bundan daha silikti kan verdim negatif çıktı şimdi böyle demin test aldım 4 farklı marka ile 2 erken 2 normal çok çok silik çıktı sabah tekrarlicamEee var işte ben burdayım diyor :)
Valla ben kaç test taptım hepsi dilin çıktı gidip kan veriyorum 1.20 beklemedeyimKız öylede cuma da bundan daha silikti kan verdim negatif çıktı şimdi böyle demin test aldım 4 farklı marka ile 2 erken 2 normal çok çok silik çıktı sabah tekrarlicam
Valla ilk defa başıma geldi regl beklicez mecburValla ben kaç test taptım hepsi dilin çıktı gidip kan veriyorum 1.20 beklemedeyim