Yumurtlama testi

elifyalcinnn

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2021
66
13
25
Adet yaklaştıkça lh hormonu yükselir mi? Kızlar bu ay yumurtlama testini denemek istedim. Fakat elime çok geç ulaştığı için tam olarak başlamadım
image.jpg
. Bu ay adetten sonraki gün cinsel ilişkiye başladık. Gün aşırı olmak kaydı ile. Uygulamadaki ovulasyon takibine göre 5i benim yumurtlama günümdü. Test elimde olmadığı için yapamamıştım. Ama ben sanıyorum ki adetten sonra ki günlerde yumurtlama gerçekleşmişti. Semptomları vardı. Adete 8 gün var. Üstteki dünkü testin alttaki bugünün. Sizce yumurtluyor da olabilir miyim. Yoksa adet yaklaştıkça lh hormonu artar mı? Yardımcı olursanız sevinirimm❤️🌸

Adet yaklaştıkça lh hormonu yükselir mi? Kızlar bu ay yumurtlama testini denemek istedim. Fakat elime çok geç ulaştığı için tam olarak başlamadımEki Görüntüle 3143898 . Bu ay adetten sonraki gün cinsel ilişkiye başladık. Gün aşırı olmak kaydı ile. Uygulamadaki ovulasyon takibine göre 5i benim yumurtlama günümdü. Test elimde olmadığı için yapamamıştım. Ama ben sanıyorum ki adetten sonra ki günlerde yumurtlama gerçekleşmişti. Semptomları vardı. Adete 8 gün var. Üstteki dünkü testin alttaki bugünün. Sizce yumurtluyor da olabilir miyim. Yoksa adet yaklaştıkça lh hormonu artar mı? Yardımcı olursanız sevinirimm❤️🌸
Gec yumurtlama olabilir ama gebelikte olabilir cunku ben bu forumda cok gordum bu sekilde gebelik ogrenenleri yapmaya devam edin bakalim pik olcakmi C ve T cizgisi ayni koyulukta olunca yumurtlamis olursunuz henuz var gibi

X