Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırpcoslumusun ?
muayene oldun mu?
Olmadımmuayene oldun mu?
Olman lazım canım. Gebelik düşünmeden önce ön muayeneye git. Yumurtlamaya yakın gidersen daha iyi olurOlmadım
Ne olabilir sizcesürekli aynı koyulukta çıkması normal gelmedi daha silik olması lazım
Olman lazım canım. Gebelik düşünmeden önce ön muayeneye git. Yumurtlamaya yakın gidersen daha iyi olur
Gebelik öncesi muayene olmak istiyorum diyin. Doktor zaten ultrasonla detaylı bakacaktır. Testlerinizin resmini de gösterin. Yumurtlama takibim bu şekilde çıkıyor diyin. Polikistik over varsa söyleyecektir. Testlerinde var gibi duruyor. Olup olmadığını anlamak için doktorun muayene etmesi şart. Varsada merak etme gebe kalınabiliyor. Doktor iyi bir şekilde seni yönlendirecektirYarın için randevu aldım, gittiğimde ne demeliyim, yumurtlama donemindeyim çatlamış mi diye baktirmaya geldin diyecegim
Gebelik öncesi muayene olmak istiyorum diyin. Doktor zaten ultrasonla detaylı bakacaktır. Testlerinizin resmini de gösterin. Yumurtlama takibim bu şekilde çıkıyor diyin. Polikistik over varsa söyleyecektir. Testlerinde var gibi duruyor. Olup olmadığını anlamak için doktorun muayene etmesi şart. Varsada merak etme gebe kalınabiliyor. Doktor iyi bir şekilde seni yönlendirecektir
Bu testlerin neden böyle çıktığını öğrenmeniz lazım. Doğru yapıyormusunuz testleri. testi yapmadan önce en az 2 saat öncesinde sıvı alımını kesmeniz gerekiyorDaha önce birkez düşük yaşadım, 4 ay korundum kontrole gittim 20 gün önce, düşünebilirsiniz dedi.. rahim toplanmış dedi
Kestigim günler de var kesmedim günlerde var ama hep aynuBu testlerin neden böyle çıktığını öğrenmeniz lazım. Doğru yapıyormusunuz testleri. testi yapmadan önce en az 2 saat öncesinde sıvı alımını kesmeniz gerekiyor
Sıvı alımı cok önemli testi yapmadan önce 2, 3 saat sıvı almamanız gerekiyor. Ve ortalama her gün aynı saatte yapmalısız.Kestigim günler de var kesmedim günlerde var ama hep aynu