Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama testi kullanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sadglozgrr

Prens ve prenses annesi 🥰
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2020
702
1.210
63
28
Günaydın arkadaşlar uzun zamandır bebek sahibi olmak istiyorm adetm çok düzensiz dibduzenleme için geçen ay ilaç kullandım bu ay tam gününde oldum çok şükür yumurtlama testi kullananlar bilgi verebilirmi hangi marka kullandıkları hakkında ne tür bi yol izlemem gerek yardımıniza ihtiyacim var

Canım ovulasyon takibi2019 sayfası var emel hanım Bn ondan alıyorum çok da ılgılı baby Fast markalı vatsaptan hergun testımı atıyorum ne yapmam gerektiğini söylüyor

Birgebeningünlügü sayfası var bi göz at istersen millet çok memnun bırdada yaygın bende bu ay ordan aldım

Merhaba ben GittiGidiyordan 24 lü laboqick marka ovulasyon testi alıyorum yanında 3 tane gebelik testi hediye geliyor. Adetlerin düzensizse adet biter bitmez ertesi gün başla, gündüz saatlerinde genelde hergun aynı saatlere denk gelecek sekilde, test öncesi 1-1.5 saat sıvı almayi keserek testi yap. Gebelik testi gıbi degil 2. Cizgi hep çıkar, bunda önemli olan koyulugu. Yumurtlama gününe gelene kadar ikinci cizgi hep silik olucak, yumurtlama günü gelincr ikinci çizgi birincisi kadar koyu hatta daha bile koyu olabilir. Bu pik yapti demek. Yani yumurtlama günü altın gün o gün. Degerlendirmeniz gerekir. Ertesi gün aynı şekilde yine test yapıp bu sefer ikinci çizginin siliklestigini görmelisin bu da yumurta çatladı demek çok önemli. Bu günü de degerlendirceksin. Eger sperm sorunu yoksa üst üste 4 gün degerlendirmeniz gerek. Çatlamadaki siligi gördükten sonra teste devam etmene gerek yok. Çatlamadan 14 gün sonra adet gününe denk gelir, o gün gebelik testi yapabilirsin adet olmazsan. Pko olduğu için bu yumurtlama testleri sende gec pik yapabilir o yüzden 24 den fazla sayida alabilirsin, insallah vesile olur

Gittigidiyordan Laboquick marka 20 adet ovulasyon testi ve 4 adet de gebelik testi hediyesiyle 40 tlye aldim. Kaset şeklinde olanlardan. Uygulamadan birkac saat once sıvı almıyorsun. Ve iki damla yeterli oluyor. Fazla damlatinca sonuc alamıyorsun.

Ağzınıza sağlık çok güzel anlatmissiniz ıns allahim bu ay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…