Gebeliğe Hazırlık yumurtlama testi için yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mdamlam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
merhaba kızlar . oncelıkle bu konuda cok fazla başlık var fakat benım kafamda net birsey yok :) 6 mayıs reglimin ılk guınu şimdi ben ne zaman ovulasyon testi yapmalıyım , koyu cizgi gorunce yapmalı mıyım , en onemlisi sonrasında ne yapmalıyım :) lutfen yardım edin bebiş ıstiyoruz artık .....

canim benimde nisan 27 ydi adetim .adetimin 9.gunu basladim ovulasyon testi yapmaya 15.gun net cift cizgi cikti kopkoyu.bugun adetimin 16.gunu ve benim hafif kanamam oldu iliskide oldu yumurtammi catladi noldu bende bilmiyorum birileri bizi aydinlatsa keske

Yumurtlama donemini tespit edemeyenler mi bu testi yapiyor genelde arkadaslar.cunku benim de bir 29 bir 30 bu ay 41 gunde bir oldum

Teste başlamak için adet döngünüzün süresi önemli. En geç 10. Günde başlamak iyidir. Koyu çizgiyi gördükten sonra tekrar silikleşene kadar test yapmayı bırakmıyoruz. Regl bitiminden itibaren 2 günde bir düzenli ilişkiye girmek, pozitifi gördüğünüz ve silikleştiği gün ilişkiyi kaçırmamak önemli. Ovulasyon belirtileri her kadında farklıdır. Akıntı olur pembe lekelenme gibi olur Ağrı girebilir vs vs. Bunu siz vücudunuzu takip ederek öğrenebilirsiniz. Her dönem benzer sıkıntı yaşanıyorsa ovulasyon belirtisidir. Allah herkesin gönlüne göre versin

Merhaba bayanlar beni Yen'i üyeyim bu ay yumurtlama testi aldım Yen'i başladım sizce işe yarar mı

Sen kullanmısmıydın canım bana anlatır mısın

Sen kullanmısmıydın canım bana anlatır mısın

canım ben adet bitiminden sonra 10. gün başladım üç kez yaptım bugün en koyuyu yakaladım ama hala tam olarak diğer çizgi kadar koyu değil

iki çizgi eşit koyuluga geldiğinde çalışmalara tam gaz devam

sonra giderek silikleşecek o zaman çatlamış demek oluyor yumurtalar

bende takipteyim bildiklerim bunlar canım

Sağolcanım inş bu ay bebişlerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…