yumurtlama tembelliği tedavisi

ahbitanem

çok zor
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
665
1
116
Diğer
bugün doktor hormon testi sonuçlarına baktı, FSH ve LH hormonu sonucum biraz yüksek, bana yumurtlama tembelliğim olduğunu söyledi, aynı şekilde yumurtlama tembelliği sorunu yaşayan arkadaşlar varsa tedavi için hangi ilaçları kullandınız, sonuç ne oldu, yardım edebilirmisiniz? eyvahedigeldismile

slm canım bende var ama tedavisi yok dediler horman testlari filan yaptırdım ama birşey çıkmadı vücud yapısıymış 3 doktora gittim hep aynı şeyi söylediler

hım..evet. CADIARZU tedavisi olmadığını diğer konuların içerisinde bahseden başka arkadaşlarda vardı, yorumları okumuştum. peki! FSH ve LH hormonunun yüksek olması ne anlamlara gelir? hormon testini adetin 2. günü yaptırdım, yüksek çıktı yoksa normal bi günümde mi yaptırmalıydım?

bilmiyorum ki canım ya tek bildiğim böyle devam edecek boş ver ya okadar da önemli değil sağlık poroblemi olmasında bi zararı yok bildiğim kadarıyla bebeğin var mı bilmiyorum ama hamile kalman biraz zaman alır sanırım ben daha kolay hamile kalmak için için ilaç kullandım yumurtlamaya yardımcı bir ilaçtı sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…