- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.684
- 138
- 29
- Konu Sahibi Cennet Annesi
-
Adetim duzenlensin diye 1 ay dogum kontrol hapi verdi bana 1 ay onu kullandim sonra istemedim biraktm. Esim destek oluyeo cok sukur. Baska turlu hc korunmadim. Evet devlete gdiuyrodum hc bir isim ilerlemedi. Ozele.gttm sorunumum ne oldgunu ogrendim. Feln filan iste . ama pskilojil olarak cok cokuyorum.bazenHiç korunmadınız mı başından beri ilk ne zamn Dr a gittin ve ilaç verildi Eşin nasıl destek oluyor mu seni anlayabiliyor mu
Ben de oyle. hiç olmayacakmış gibi geliyor bazen. Ve eşim de hiç onemsemiyor yarın kısırım desem sağlık olsun kısmet değilmiş der geçer hatta Dr a gitme gelme yükünden kurtuldu diye sevinir belki. ben gitcez diyince Dr a gider iki günde bir ilişkiye girer o kadar. Bazen cok düşünüp yüzümü asarsam falan kızar hatta elimizden geleni yapıoz millet 10yıl uğraşıyor falan der yani hic anlamıyor ve de anlamak dinlemek istemiyor. Gündelik hayatımızda hic boyle bir olay yokmuş gibi yasıyoruz halbuki benim koca gün aklımda. cok isterdim anlayan dinleyen bir adam olmasını esiminAdetim duzenlensin diye 1 ay dogum kontrol hapi verdi bana 1 ay onu kullandim sonra istemedim biraktm. Esim destek oluyeo cok sukur. Baska turlu hc korunmadim. Evet devlete gdiuyrodum hc bir isim ilerlemedi. Ozele.gttm sorunumum ne oldgunu ogrendim. Feln filan iste . ama pskilojil olarak cok cokuyorum.bazen
Canim mesjdan donuyorum simdi sanaBen de oyle. hiç olmayacakmış gibi geliyor bazen. Ve eşim de hiç onemsemiyor yarın kısırım desem sağlık olsun kısmet değilmiş der geçer hatta Dr a gitme gelme yükünden kurtuldu diye sevinir belki. ben gitcez diyince Dr a gider iki günde bir ilişkiye girer o kadar. Bazen cok düşünüp yüzümü asarsam falan kızar hatta elimizden geleni yapıoz millet 10yıl uğraşıyor falan der yani hic anlamıyor ve de anlamak dinlemek istemiyor. Gündelik hayatımızda hic boyle bir olay yokmuş gibi yasıyoruz halbuki benim koca gün aklımda. cok isterdim anlayan dinleyen bir adam olmasını esimin
Merhaba,Arkadaslar merhaba doktora gttm yumurtlma tembelligi var dedi muayne oldu klomen verdi hsg icin gun alicam adetim btince. Var mi benim gbi olan. Sonucunuz ne oldu. Yada hamile kalabildiniz mi. Bu arada esimde hc br problem yok sadece bende yumurtlma tembelligi ckti. Boyle olup hamile kaln varmi kaldysanz bile ne kadar surede kaldiniz
Canm merhaba. Evet banada aynisi soyelndi. Uktasonla bakildi. Hsg cekildim. Temiz ckti. Sonra asilama denedim olmadi sonra yine igne tedvisi gordum yumurtalfm buyutuldu felan 4uze gebe kaldim. Dusuk yaptm. Yeni oldu daha 1 ay olcak dusuk yapaliMerhaba,
Bugün aynı şeyleri ben yaşadım,şu an inanamıyorum. Bana da doktorum yumurta tembelliği var dedi ama benim adetlerim çok düzenli bununla alakalı bir sıkıntım yok sadece vajinal ultrason ile bakıp söyledi. Size hormon testi yaptı mı doktorunuz nasıl yumurta tembelliği tanısı koydu. Bir de hsg çektirdiniz mi?Hamile kalabildiniz mi?
Ben en son dış gebelik geçirdim geçen sene eylül ayında. Sonra bir kaç ay bekleyip tekrar denedik ama hamile kalamadım. Bu yüzden de artık gitmem gerekti ve bunlar oldu. Daha hiç iğne tedavisi aşılama yaptırmadım. Her şey hsg den sonra belli olacak sanırım. Hsg içinde korkuyorumCanm merhaba. Evet banada aynisi soyelndi. Uktasonla bakildi. Hsg cekildim. Temiz ckti. Sonra asilama denedim olmadi sonra yine igne tedvisi gordum yumurtalfm buyutuldu felan 4uze gebe kaldim. Dusuk yaptm. Yeni oldu daha 1 ay olcak dusuk yapali
Korkma canim basit onda brsey yokBen en son dış gebelik geçirdim geçen sene eylül ayında. Sonra bir kaç ay bekleyip tekrar denedik ama hamile kalamadım. Bu yüzden de artık gitmem gerekti ve bunlar oldu. Daha hiç iğne tedavisi aşılama yaptırmadım. Her şey hsg den sonra belli olacak sanırım. Hsg içinde korkuyorum
Çok teşekkür ederim sağolunKorkma canim basit onda brsey yok
Rica ederim.Çok teşekkür ederim sağolun
Sokturucu ic canim doktoruna danisipMerhabalar bendede tembelik var aşılama olacak ama ben adet olamıyorum nasıl olcak:/
Kuzum aslında içebilirim ama doktor bisey demedi beni hep bi ay sonraya randevubatiyor adet önemlimi olmasada olurmu die merak ediuoeumSokturucu ic canim doktoruna danisip
Hayr adet olucaksin. Tarlusal al sabah aksam ic. Ilac btince 1 hafta icinde adet olursun adetinin 2. Gunu tedvin baslar. Hayrlisi olsun hersey gonlunce olsunKuzum aslında içebilirim ama doktor bisey demedi beni hep bi ay sonraya randevubatiyor adet önemlimi olmasada olurmu die merak ediuoeum
Çok sağol cnn inşallah bu ağır giden süreç beni boğuyorHayr adet olucaksin. Tarlusal al sabah aksam ic. Ilac btince 1 hafta icinde adet olursun adetinin 2. Gunu tedvin baslar. Hayrlisi olsun hersey gonlunce olsun
Bir sorun oldgunda yaz her zaman yardmci olurum. Onemli birsey olursa mesjdan yaz konusurz. Kendine iyi bak uzulme hersey olacagina variyoÇok sağol cnn inşallah bu ağır giden süreç beni boğuyor
Hayrlisi olsun insallahÇok teşekkür ederim cnm burdan zaten tedaviye başlayabilirsem hep bilgi alrim
Bende senin gibi aynı sorunlardayım klomeni 2 kere kullandım 4 gün önce hsg çektirdim çok şükür iyi cıktı zaten hiç bi sorunum yok yarın yumurtlama günün be doktoruma gidicem catlatma iğnesi denicem dünde yumurta büyütücü iğne kullandım.bakalim hayırlısı.banada 1 sene 2 ay oldu.Arkadaslar merhaba doktora gttm yumurtlma tembelligi var dedi muayne oldu klomen verdi hsg icin gun alicam adetim btince. Var mi benim gbi olan. Sonucunuz ne oldu. Yada hamile kalabildiniz mi. Bu arada esimde hc br problem yok sadece bende yumurtlma tembelligi ckti. Boyle olup hamile kaln varmi kaldysanz bile ne kadar surede kaldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?