yumurtlama tembelligi hsg klomen hamilelik

Hiç korunmadınız mı başından beri ilk ne zamn Dr a gittin ve ilaç verildi Eşin nasıl destek oluyor mu seni anlayabiliyor mu
Adetim duzenlensin diye 1 ay dogum kontrol hapi verdi bana 1 ay onu kullandim sonra istemedim biraktm. Esim destek oluyeo cok sukur. Baska turlu hc korunmadim. Evet devlete gdiuyrodum hc bir isim ilerlemedi. Ozele.gttm sorunumum ne oldgunu ogrendim. Feln filan iste . ama pskilojil olarak cok cokuyorum.bazen

Ben de oyle. hiç olmayacakmış gibi geliyor bazen. Ve eşim de hiç onemsemiyor yarın kısırım desem sağlık olsun kısmet değilmiş der geçer hatta Dr a gitme gelme yükünden kurtuldu diye sevinir belki. ben gitcez diyince Dr a gider iki günde bir ilişkiye girer o kadar. Bazen cok düşünüp yüzümü asarsam falan kızar hatta elimizden geleni yapıoz millet 10yıl uğraşıyor falan der yani hic anlamıyor ve de anlamak dinlemek istemiyor. Gündelik hayatımızda hic boyle bir olay yokmuş gibi yasıyoruz halbuki benim koca gün aklımda. cok isterdim anlayan dinleyen bir adam olmasını esimin

Canim mesjdan donuyorum simdi sana

Merhaba,
Bugün aynı şeyleri ben yaşadım,şu an inanamıyorum. Bana da doktorum yumurta tembelliği var dedi ama benim adetlerim çok düzenli bununla alakalı bir sıkıntım yok sadece vajinal ultrason ile bakıp söyledi. Size hormon testi yaptı mı doktorunuz nasıl yumurta tembelliği tanısı koydu. Bir de hsg çektirdiniz mi?Hamile kalabildiniz mi?

Canm merhaba. Evet banada aynisi soyelndi. Uktasonla bakildi. Hsg cekildim. Temiz ckti. Sonra asilama denedim olmadi sonra yine igne tedvisi gordum yumurtalfm buyutuldu felan 4uze gebe kaldim. Dusuk yaptm. Yeni oldu daha 1 ay olcak dusuk yapali

Canm merhaba. Evet banada aynisi soyelndi. Uktasonla bakildi. Hsg cekildim. Temiz ckti. Sonra asilama denedim olmadi sonra yine igne tedvisi gordum yumurtalfm buyutuldu felan 4uze gebe kaldim. Dusuk yaptm. Yeni oldu daha 1 ay olcak dusuk yapali
Ben en son dış gebelik geçirdim geçen sene eylül ayında. Sonra bir kaç ay bekleyip tekrar denedik ama hamile kalamadım. Bu yüzden de artık gitmem gerekti ve bunlar oldu. Daha hiç iğne tedavisi aşılama yaptırmadım. Her şey hsg den sonra belli olacak sanırım. Hsg içinde korkuyorum

Korkma canim basit onda brsey yok

Kuzum aslında içebilirim ama doktor bisey demedi beni hep bi ay sonraya randevubatiyor adet önemlimi olmasada olurmu die merak ediuoeum
Hayr adet olucaksin. Tarlusal al sabah aksam ic. Ilac btince 1 hafta icinde adet olursun adetinin 2. Gunu tedvin baslar. Hayrlisi olsun hersey gonlunce olsun

Mrblar kızlar bnimde adetime bi hafta kala kasıklarım agriyor sol tarafimda ağrıyo ve hastaligim 5 günde gecikti Dr gttim alttan muayene etti bişey yok ama halen hasta olmadim ndn acaba yardımcı olursanız sevinirim

Bende senin gibi aynı sorunlardayım klomeni 2 kere kullandım 4 gün önce hsg çektirdim çok şükür iyi cıktı zaten hiç bi sorunum yok yarın yumurtlama günün be doktoruma gidicem catlatma iğnesi denicem dünde yumurta büyütücü iğne kullandım.bakalim hayırlısı.banada 1 sene 2 ay oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…