• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama tedavisi

sinoplu_17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
5
0
36
Çanakkale
arkadaşlar bu konu varmı diye baktım ama bulamadım eğer varsada özür dilerim ben 1senelik evliyim ve 7ay önce falan doktora gittim prl hormonumun yüksek olduğunu söyledi ve adet düzensizliğimde vardı zaten daha sonradanda az olmaya başladım hatta bazen 2-3ayda bir olmaya başladım doktorum bana şimdiden bir çocuk sahibi olmam gerektiğini ileride çocuk sahibi olamayabileceğimi söyledi ve tam bu ay yumurtlama tedavisine başlayacaktık ki birde kist çıktı başıma yasmin hapı verdi bana bu ay bunu kullan 3.günü tekrar gel öğle yumurtlama tedavisine başlayacağız dedi bu yumurtlama tedavisi hakkında bilginiz varmı? bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim ve benim gibi bu konudan müzdarip kadınlar varsa benimle paylaşabilirlermi şimdiden çok teşekkür ederim...

benim de benzer bir durumum var. 6 aydan fazla kistle uğraşıyorum. ginera kullandım. ama bir ay çok büyüyordu kist, diğer ay yok oluyordu. dr bünyen yapıyor dedi. daha sonra adetim 1 ay gecikti. test falan yaptım tabi ama malesef negatif. dr adet söktürücü farlutal verdi, adetin 3. günü gel dedi. gittiğimde bu kez kist olmadığını söyledi. hatta epey kaliteli yumurtam varmış. klomen verdi. hapım bugün bitti. yarın yumurta çatlatıcı iğne yapılacak. bakalım hayırlısı

arkadaşlar bu konu varmı diye baktım ama bulamadım eğer varsada özür dilerim ben 1senelik evliyim ve 7ay önce falan doktora gittim prl hormonumun yüksek olduğunu söyledi ve adet düzensizliğimde vardı zaten daha sonradanda az olmaya başladım hatta bazen 2-3ayda bir olmaya başladım doktorum bana şimdiden bir çocuk sahibi olmam gerektiğini ileride çocuk sahibi olamayabileceğimi söyledi ve tam bu ay yumurtlama tedavisine başlayacaktık ki birde kist çıktı başıma yasmin hapı verdi bana bu ay bunu kullan 3.günü tekrar gel öğle yumurtlama tedavisine başlayacağız dedi bu yumurtlama tedavisi hakkında bilginiz varmı? bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim ve benim gibi bu konudan müzdarip kadınlar varsa benimle paylaşabilirlermi şimdiden çok teşekkür ederim...

canım yumurtlama tedavisi adetin 3 günü dr gidiyorsun dr hormonlara bakıp uygunsa sana klomen veya benzeri yumurta uyarıcı ilaçlar veriyor onuda kişiden kişiye kullanımı degişiyor genelde adetin 3 veya 4 günü başlıyor 5 gün kullanıp sonra ultrasonla bakılıyor yumurta büyümüşmü diye enaz yumurta büyüklügü 18mm ile 20 mm arası olursa çatlama iğnesi veriliyor genelde sonra dr verdigi ünlerde ilişki oluyor ve sonra bekliyorsun canım inşallah yardımcı olabilmişimdir genelde adet gecikmesi olan kadınlar benimgibi pko lu oluyorlar birde tek dr dedigine inanma başka dr git derim canım....

canım yumurtlama tedavisi adetin 3 günü dr gidiyorsun dr hormonlara bakıp uygunsa sana klomen veya benzeri yumurta uyarıcı ilaçlar veriyor onuda kişiden kişiye kullanımı degişiyor genelde adetin 3 veya 4 günü başlıyor 5 gün kullanıp sonra ultrasonla bakılıyor yumurta büyümüşmü diye enaz yumurta büyüklügü 18mm ile 20 mm arası olursa çatlama iğnesi veriliyor genelde sonra dr verdigi ünlerde ilişki oluyor ve sonra bekliyorsun canım inşallah yardımcı olabilmişimdir genelde adet gecikmesi olan kadınlar benimgibi pko lu oluyorlar birde tek dr dedigine inanma başka dr git derim canım....

sağol canım teşekkür ederim yardımcı olduğun için benimde şu kistim gitsede bir an önce başlasam yumurtlama tedavisine inşallah bebeğim olur ve isteyen herkeze ALLAHIM bebiş nasip etsin insallah...

gecmiş olsun canım benim benimde sorunum yumurtalarım yeterınce gelısıp zamanında catlamaması dr um bana adetın 3. gunu gel demıstı 3.gun gıttıgımde dr yumurtalıklarıma bakmıstı klomen kullanmaya basladım adetımın 5. gunu basladım sabh ogle aksam gunde toplam 3 tane kullandım 5 gun boyunca 5 gunun sonunda 3 gun ılaca ara verıp 4. gun tekrar dr gıttım yumurtalarımın yeterlı buyuyup buyumedıgıne bakmıstı olması gereken buyukluk
16mm ve ustu olması gerekıyodu o ay 18mm dı en buyuk yumurtam ogun ıgnem yapıldı sonrakı gunde 1 er gun arayla 3 gun ılışkı verdı ama hamılelık olmadı 2. ay yıne adetımın 3. gunu gıttıgımde olması gerekenden buyuk folıkul vardı oyuzden dogum kntrol hapı verdı klomen kullansaydım kıste donusecektı ttum cabalar boosa gıdecektı o ayda dogum kontrol hapını kullandım 3.ayım suan yıne aynı adetımın 3. gunu dr gıttım yıne yumurtalara bakıldı tekrar klomen kullandım ıgnem yapıldı ılışkı oldu şımdı beklemedeyım goguslerımde hafıf sıskınlık var normalden fazla ıdrarım gelıyo ve bugune kadar hıc bu kadar gazım olmamıstı bılmıyorum beklıyorum suan ıns hamıleyımdır 4 gozle beklıyoruz

Back