Selam kızlar.. 1 aralık yumurtlama günümdü ilişki olmadı 6 aralıkta ilişki oldu 17 aralıkta regl olmam gerekiyordu bugün 9. Gün hala regl olmadım.. yumurtlama tarihinden sonra
İşte aradığım soru insaAllah cevap gelir benimde regl günüm 17 Aralık pazartesi kan verdim 1.20 çıktı yani negatif bugün idrar test yaptım negatif çarşambaya kadar beklicem olmazsam kan vereceğim siz test yaptınız miSelam kızlar.. 1 aralık yumurtlama günümdü ilişki olmadı 6 aralıkta ilişki oldu 17 aralıkta regl olmam gerekiyordu bugün 9. Gün hala regl olmadım.. yumurtlama tarihinden sonra hamile kalan varmı ?
Uzerinden baya gun gecmis olsaydi testte cikmaz miydi cikmasi lazimİşte aradığım soru insaAllah cevap gelir benimde regl günüm 17 Aralık pazartesi kan verdim 1.20 çıktı yani negatif bugün idrar test yaptım negatif çarşambaya kadar beklicem olmazsam kan vereceğim siz test yaptınız mi
16 Aralık'ta bir ilişki yaşandı eğer o tuttuysa 3 4 günde kanda belli olmazUzerinden baya gun gecmis olsaydi testte cikmaz miydi cikmasi lazim
Test yapsan cikar artik 9 gun gecikme ye.yada kan versen.
23 aralıkta yaptım negatif çıktı biraz önce gene yaptım yine negatif çıktıTest yapsan cikar artik 9 gun gecikme ye.yada kan versen.
1 aralıktıYumurtanin catlama gununu biliyor musunuz
23 ve 26 sında biraz önce yaptım negatf. Çıktı.. normalde gecikme olmazdı 29 30 günde bir oluyodum geçikince acabamı dedim hamilemiyim ama yok negatif cıktıİşte aradığım soru insaAllah cevap gelir benimde regl günüm 17 Aralık pazartesi kan verdim 1.20 çıktı yani negatif bugün idrar test yaptım negatif çarşambaya kadar beklicem olmazsam kan vereceğim siz test yaptınız mi
Zaten yumurtlama gununu degerlendirmemissin ya23 aralıkta yaptım negatif çıktı biraz önce gene yaptım yine negatif çıktı
Çocuk suan için düşünmüyorduk bir oğlum var 2.5yaşında şubttan sonra düşünüyoruz. Ama acabamı diye beynimi kemiren şeyler varZaten yumurtlama gununu degerlendirmemissin ya
Allah saglikli uzun omur versin gulumÇocuk suan için düşünmüyorduk bir oğlum var 2.5yaşında şubttan sonra düşünüyoruz. Ama acabamı diye beynimi kemiren şeyler var
Amin canıma saolAllah saglikli uzun omur versin gulumyavruna.buay icin acabalik durum yok bnce sende.
caım hamile misin regli oldun muAmin canıma saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?