Yumurtlama tarihinden sonra hamile kalan var mı ?

Zeytur

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
1.120
5.126
108
32
Selam kızlar.. 1 aralık yumurtlama günümdü ilişki olmadı 6 aralıkta ilişki oldu 17 aralıkta regl olmam gerekiyordu bugün 9. Gün hala regl olmadım.. yumurtlama tarihinden sonra hamile kalan varmı ?

Selam kızlar.. 1 aralık yumurtlama günümdü ilişki olmadı 6 aralıkta ilişki oldu 17 aralıkta regl olmam gerekiyordu bugün 9. Gün hala regl olmadım.. yumurtlama tarihinden sonra hamile kalan varmı ?
İşte aradığım soru insaAllah cevap gelir benimde regl günüm 17 Aralık pazartesi kan verdim 1.20 çıktı yani negatif bugün idrar test yaptım negatif çarşambaya kadar beklicem olmazsam kan vereceğim siz test yaptınız mi

Uzerinden baya gun gecmis olsaydi testte cikmaz miydi cikmasi lazim

Kızlar ara ara karnıma agrı giriyor. Evet şimdi hastalancaam diyorum ama olmuyorum psikolojikmi bilmiyorum baş dönmem ve bulantımda var ama bilemedm

23 ve 26 sında biraz önce yaptım negatf. Çıktı.. normalde gecikme olmazdı 29 30 günde bir oluyodum geçikince acabamı dedim hamilemiyim ama yok negatif cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…