Yumurtlama tarihi bu kadar değişebilir mi

Mlksm

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
98
22
8
33
İyi akşamlar, yardımcı olabilir misiniz?
şubat 2 de adet olmam gerekirken olmadım ve gebe olduğumu öğrendim. Dış gebelikti ne yazık ki. Birlikte olduğumuz günler 23 ve 25 ocaktı. Demek ki o gün yumurtlamam olmuş. O dönemlerde yumurtlama idi vs hiç bilgim yoktu. Adet tarihimden sayarsam eğer 21. 22. Gün yumurtlamam olmuş. Ovülasyon testini ilk kez bu ay denedim ve 14. Gün yumurtlama oldu. Aylar geçse bile yumurtlama günleri arasında bu kadar fark olur mu? Değiştiğini duymuştum ama bu kadar değişiyor mu onu bilmiyorum.
 
Adetleriniz düzenli midir, kaç günde bir adet olursunuz? Çok da bir fark olmamış belki hamile kaldıgınız ay geç yumurtladınız.
Adetim düzenlidir buna rağmen bi kaç kere 15 güne kadar geç yumurtladığım oldu.
 
Genelde adetten 14-16 gün önce yumurtlama zamanıdır da geç döllenme dediğimiz bir durumla karşı karşıya kalabiliyoruz . Geçmiş olsun bu arada dış gebeliğiniz umarım ilerde daha sağlıklı sonuçlar alırsınız .
 
Teşekkür ederim çok saolun. Açıkcası biraz korkuyorum. 5 aydır bekleme süresinde idik. Bu ayla beraber 2 aydır düşünüyoruz ama olmadı. İlk ay normal düşündük. Bu ay ovülasyonla yumurtlama takip edip. Nasip olmadı. İnşallah sonraki aylarda olur. İki aydır hem adet olmamak istiyorum. Gebe kalmış olayım diye. Hem de yine dış gebelik olursa diye korkuyorum. Adetime yaklaştığım son bir hafta psikolojikmnen bayağı kötü oluyorum.
 
İlk kez Ovülasyon takibi yapıyorum. Hatta ilk denediğim günlerde yumurtlama olmayacak mı acaba diye sebepsiz gerilmişliğim bile oldu
 
Çok üzüldüm ya Allah bendense size nasip etsin benim de başıma gelenler evliyseniz profilime bakıp 1. Gönderide bana yardımcı olur musunuz çünkü gerçekten intiharlık hale geldim.
 
İlk kez Ovülasyon takibi yapıyorum. Hatta ilk denediğim günlerde yumurtlama olmayacak mı acaba diye sebepsiz gerilmişliğim bile oldu
Yani düzenli sanırım. Şöyle bazen 2/3 gün erken olabiliyorum. Ona da normal diyorlar. Mesela geçen ay 25 nde olmuştum. Bu ay 21nde.
 
Baktım ama göremedim gönderi
 
geç yumurtladığınızda geç mi adet oldunuz bat dan?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…