Teşekkür ederim çok saolun. Açıkcası biraz korkuyorum. 5 aydır bekleme süresinde idik. Bu ayla beraber 2 aydır düşünüyoruz ama olmadı. İlk ay normal düşündük. Bu ay ovülasyonla yumurtlama takip edip. Nasip olmadı. İnşallah sonraki aylarda olur. İki aydır hem adet olmamak istiyorum. Gebe kalmış olayım diye. Hem de yine dış gebelik olursa diye korkuyorum. Adetime yaklaştığım son bir hafta psikolojikmnen bayağı kötü oluyorum.Genelde adetten 14-16 gün önce yumurtlama zamanıdır da geç döllenme dediğimiz bir durumla karşı karşıya kalabiliyoruz . Geçmiş olsun bu arada dış gebeliğiniz umarım ilerde daha sağlıklı sonuçlar alırsınız .
İlk kez Ovülasyon takibi yapıyorum. Hatta ilk denediğim günlerde yumurtlama olmayacak mı acaba diye sebepsiz gerilmişliğim bile olduAdetleriniz düzenli midir, kaç günde bir adet olursunuz? Çok da bir fark olmamış belki hamile kaldıgınız ay geç yumurtladınız.
Adetim düzenlidir buna rağmen bi kaç kere 15 güne kadar geç yumurtladığım oldu.
Çok üzüldüm ya Allah bendense size nasip etsin benim de başıma gelenlerTeşekkür ederim çok saolun. Açıkcası biraz korkuyorum. 5 aydır bekleme süresinde idik. Bu ayla beraber 2 aydır düşünüyoruz ama olmadı. İlk ay normal düşündük. Bu ay ovülasyonla yumurtlama takip edip. Nasip olmadı. İnşallah sonraki aylarda olur. İki aydır hem adet olmamak istiyorum. Gebe kalmış olayım diye. Hem de yine dış gebelik olursa diye korkuyorum. Adetime yaklaştığım son bir hafta psikolojikmnen bayağı kötü oluyorum.
İlk kez Ovülasyon takibi yapıyorum. Hatta ilk denediğim günlerde yumurtlama olmayacak mı acaba diye sebepsiz gerilmişliğim bile oldu
Yani düzenli sanırım. Şöyle bazen 2/3 gün erken olabiliyorum. Ona da normal diyorlar. Mesela geçen ay 25 nde olmuştum. Bu ay 21nde.Adetleriniz düzenli midir, kaç günde bir adet olursunuz? Çok da bir fark olmamış belki hamile kaldıgınız ay geç yumurtladınız.
Baktım ama göremedim gönderiÇok üzüldüm ya Allah bendense size nasip etsin benim de başıma gelenlerevliyseniz profilime bakıp 1. Gönderide bana yardımcı olur musunuz çünkü gerçekten intiharlık hale geldim.
Baktım ama göremedim gönderi
Döngünüz 28 gün o zaman. Sanırım dış gebelik geçirdiğiniz ay geç döllenme olmuş. Hadi hayırlısıYani düzenli sanırım. Şöyle bazen 2/3 gün erken olabiliyorum. Ona da normal diyorlar. Mesela geçen ay 25 nde olmuştum. Bu ay 21nde.
geç yumurtladığınızda geç mi adet oldunuz bat dan?Adetleriniz düzenli midir, kaç günde bir adet olursunuz? Çok da bir fark olmamış belki hamile kaldıgınız ay geç yumurtladınız.
Evetgeç yumurtladığınızda geç mi adet oldunuz bat dan?
Kaç gün kadar?
Yani yumurtlamadan ortalama 14-16 Gün sonra adet olursunuz zaten. Hesaplayın buna göre ne kadar gecikeciginizi.Kaç gün kadar?
Dizinde gecikir miydi böyle olunca?Yani yumurtlamadan ortalama 14-16 Gün sonra adet olursunuz zaten. Hesaplayın buna göre ne kadar gecikeciginizi.
Nasıl olunca :)Dizinde gecikir miydi böyle olunca?
Konuştuğumuz konu, geç yumurtlama:)Nasıl olunca :)
Dedim ya yumurtlama gecikince adet gecikir zaten. Yumurtlamadan ortalama 14 gün sonra adet olunurKonuştuğumuz konu, geç yumurtlama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?