Merhaba kızlar ben ayın 18 regl oldum adetimin 3 günü hormon tezlerimi yaptırdım 10. Günüde kadın doğuma gittim sonucumu gösterip yumurtama baktık sadece solda 1 tane vardı ama ben kafama göre 4 tane sadece klomen içmiştim doktor öyle bir faydası olmaz dedi eklemek istedim pcosta var
2,3 gün sonra tekrar gel insülin direncine bakalım dedi gittim bakamadık ama yumurtama baktık işaretlerken bir tarafına 12mm bi tarafına 16mm falan dedi pek hatırlamıyorum onunda eni boyu var herhalde bilmediğimden böyle açıkladım pazar çatlar muhtemelen dedi ben sürekli değerlendirdim halada çok uzatmıyorum arayı adetin 21. Günü progesteron testi yapalım dedi ben gidemedim 22. Gün sağlık ocağında verdim yani dün 19.86 çıkmış pek bir şey hissetmiyorum akıntım artışa geçti ama adetlerimin tam günü olmasa bile genelde bu aylarda 2 gün önce 2 gün sonra şeklinde olmuşum umutlansam mı bilemedim pcos olup böyle bir sonuçla bir şeyler pek hissetmeden hamile kalanlar var mı ? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim