- 21 Kasım 2024
- 80
- 10
- 25
-
- Konu Sahibi Sister_123
Evet işte bende nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum döngümün 14/15/16 günleri ilişki oldu takvimde yüksek diyordu. 2 günde bir ilişkiye mi girelim eşimle yoksa bekleyeyim mi bilemedim.Ovulasyon testi adet bittiği gün başlanır yumurtlama görene kadar yapılır siz teste yanlış zamanda başlamışsınız yani negatif çıkması normal daha yumurtlama olmamıştır ya da olmuş bitmiştir belki de bilemeyiz ki
ovulasyon testini ayın 15inde mi yaptınız? bazı aylar yumurtlama olmuyor. Ne zamandır hamile kalmaya çalışıyorsunuz?Kızlar merhabalar ben bi konu ile ilgili soru sormak istiyorum size.
Normalde benim adetim 29 günde bir olur düzenlidir.
Kasım ayında sadece 3 gün gecikme yaşadım.
Kasım 30 başladı 5 aralıkta bitti
Daha sonrasında takvimde öyle gösteriyordu 13/14/15 tarihlerinde korunmasız ilişkimiz oldu eşimle
Sormak istediğim şu bugün Ayın 18’ Akıntım var beyaz renkte yumurta beyazı , hafif sol kasık ağrım var. Ovülasyon testine daha 3 gün önce başladım eczaneden almıştım ama hep silik çıkartıyor. Sizce bu akıntı kasık ağrısı yumurtlama mıdır ?
Veya 13/14/15 aralıkta ilişkiye girdik eşimle gebe kalma ihtimalim var mıdır ?
MaalesefTeste çok geç başlamışsınız
Evet ayın 15 den beri yapıyorum kalpli olanlar ilişkiye girdiğimiz günler takvim de yüksek gösteriyorduovulasyon testini ayın 15inde mi yaptınız? bazı aylar yumurtlama olmuyor. Ne zamandır hamile kalmaya çalışıyorsunuz?
Umarım öyle olmuştur çünkü 13/14/15 hiç boş geçmedi. Eğer adet olursam dediğin gibi 3 gün sonrasında başlayacağımben de uygulamayla ve testle ovulasyonumu takip ediyordum. Bir ay pik olmuştu sadece o da takvimden 3 4 gn öncesini gösterdi yani tutmuyor tam olarak, senin yumurtlaman olduysa 13ünde pik olmuş olabilir. Bu ay yapmayı bırak hamile kalmaz da adet olursan bitiminden 3 gün sonra başla derim.
Takvime bakmayın takvim kesin göstermez kişiye özel yumurtlama bazı kişilerde erken olur bazı kişilerde gec olur. Teste doğru başlangıç adet bitimi yumurtlama bitene kadar da düzenli yapmanız gerek her günEvet işte bende nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum döngümün 14/15/16 günleri ilişki oldu takvimde yüksek diyordu. 2 günde bir ilişkiye mi girelim eşimle yoksa bekleyeyim mi bilemedim.
Evet ovülasyon geç başladım sebebi de takvim(
Bu şekilde olmasında sa normal rutin adet bitiminden sonra iki üç günde bir ilişki olursa takip etmene bile gerek kalmadan kaçırmamış olursun. Hergün ilişki olması sperm kalitesini de düşürüyorEvet ayın 15 den beri yapıyorum kalpli olanlar ilişkiye girdiğimiz günler takvim de yüksek gösteriyordu
Eki Görüntüle 3522646
Çok teşekkür ederimBu şekilde olmasında sa normal rutin adet bitiminden sonra iki üç günde bir ilişki olursa takip etmene bile gerek kalmadan kaçırmamış olursun. Hergün ilişki olması sperm kalitesini de düşürüyor