Yumurtlama sorunu

apache

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
169
1
96
Ankara
--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar 2006 da evlendim.1sene doğum kontrol hapı kullandım.sonra ki zaman zarfında hamile kalamadım.2008 de doktora gittim eşimle ilişkilerim de de hala tam olarak rahat olamadığım için vajinal ultrason yaptıramadım.ama normal ultrason ve tüm yapılması gereken kan hormon tahlillerim yapıldı.sonuç tertemiz hamilliğe bir engelim olmadığıydı.,eşimdede herşey normaldi.ama bebek olmadı.bende doktor korkuma bir daha gitmedim.adetlerimde gecikmeler olduğu için zamanı tutturamadık diyip durdum.

2009da safra kesem alındı.malesef çok sıkıntılı zor beni üzen anılarda birleşince bende doku romatizması çıktı.tamamen depresyon ve sıkıntıların vücuttaki yansıması dedi doktor.

neyse en son gittiğim ortapedi kontrollerimde ultrason da yumurtalıklarımda kist gözüktü.jinekolog korkumla yüzleşip mecbur tekrar geçen ay doktora gittim.gene vajinal ultrason yaptıramadım rezil oldum.o bir yana yumurtam yokmuş.bana adetinin 2.günü tekrar gel dedi.adetim çok yaklaştı.gidince ne yapacak bilen var mı?o kadar zor dönemlerden geçiyorum ki.artık ne yapacağımı şaştım.

bide doktor bende çözülmüş vajinismus olduğunu söyledi.3.5 sene oldu hala problemli cinsel hayatımız.neyse...yardımlarınızı bekliyorum.

geçmiş olsun canım benim vajinal ultrasonu bu kadar gözünde büyütme korkulacak bişey yok canın yanmıyo bile bende senin gibi korktum gitmedim şimdi ugrasıyorum bebiş olsun diye ve her ay gittiğimde vajinal ultrason yapılıyo hemde adetliyken gözünü karart yapacak bişey yok klomen verir sanada belki

kızlar merhaba bende tüp bebek deneyecem sizce bu degerlerle zormu yasım 33 adetın 3 gunu usg sonucum degerlendırebılırmınız d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül birde kılolu oldugum ıcın bunu yazmıs obezite nedenıyle suboptimal degerlendırıldı bu sonuclara gore durumum nedir sızın fıkırlerınız benım ıcın degerlı

Back