How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

yumurtlama sorunu olanların progestronunu merak ediyrm

HAYAT13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
1.935
281
163
mrb bugün adetim başladı ve progestron ölçtrdm aynen bugün normalde yüksek çıkması lazımmış yumrtlama olmamş dokotr dedi biz yaklaşık 2 senedir bebek istyrzz doktor yumrtlama ilacı vercekmiş bundan önce bu tür ilaçlardan kullananlar varda progestronunuda o dönemerde bilen varsa yazabilirmi çnükü 0,25 çıktı progestronum çok çok düşük yumurtlama sorunu olanların progestronunu merak ediyrm paylaşırsanız sevnrm ilaç tedavisinden sonr ayükseldi hamile kaldıysa hamilelğini nasıl etkiledi hepsini merak edyrm sonçta progestron bebeğin tutunmasını sağlayan hormn

maalesef ki benim sıkıntımda aynı yumurtam yok bu ay klomen kullandım çok ümitlendim en azında bi yumurtam olur dedim adetin 23. günü progesteron testi yaptırdım 0.64 çıktı yani yumurtlama olmamış ne olacak halim hiç fikrim yok :(

maalesef ki benim sıkıntımda aynı yumurtam yok bu ay klomen kullandım çok ümitlendim en azında bi yumurtam olur dedim adetin 23. günü progesteron testi yaptırdım 0.64 çıktı yani yumurtlama olmamış ne olacak halim hiç fikrim yok :(

hadii yaabenm daha düşük çıkıyr bndaha ilaç tedavisine başlamadım 0,44 tü bi kaç gün sonrada adet oldum bakalım şimdi 3. gün olan testi yaptrdm birde rahim filmide istyr önce yurtlama tedavisi örmem gerekmiormu kii :(:(:( en azndan bakarsak daha doğru tedavi yaparz dedi bilemyrm kii

çok yorucu işlermiş bunlar allah hepimize sabır versin şimdi dört gözle adet olmayı bekliyorum :(

vallahi yaa evlimsn nie adeti beklyrsn hamilelik içinmi sende yumrtalık takibi yaptryrsn

evet canım 6 yıllık evliyim 28 mayısta boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ilk gebeliğimdi :( 2 defa adet olduktan sonra tekrar denemeye başladım ama bu ay yumurtam yoktu benim sıkıntımda en baştan beri buydu şimdi umudum önümüzdeki aya kaldı onun için tekrar adet olmayı bekliyorum

evet canım 6 yıllık evliyim 28 mayısta boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ilk gebeliğimdi :( 2 defa adet olduktan sonra tekrar denemeye başladım ama bu ay yumurtam yoktu benim sıkıntımda en baştan beri buydu şimdi umudum önümüzdeki aya kaldı onun için tekrar adet olmayı bekliyorum

ymurtplama tedavisi görüyormsun benmde bu ay yurmtlamam olmadı ama doktor beni genede rahim filmine gönderdi önce onada bakalım dedi yurtlamam bozuk aynen bundan çncede bakıldı gene aynı sonçlardı gene yurtlamam olmamştı aslında sorunun belli ama neden sityr anlamadım neyse çektricem perşembe ama korkuyorum malum :(:(:( hayırlısı artık hakkımda

Back