reyyan87 Guru Kayıtlı Üye 27 Kasım 2011 3.231 2.354 398 6 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi reyyan87 #1 kızlar merhaba pko hastası olmayıp adetleri düzensiz ve yumurtası kloneme bazen yanıt veren bazen vermeyen var mı bide buna rağmen ilaçla yada ilaçsız gebe kalan var mı?
kızlar merhaba pko hastası olmayıp adetleri düzensiz ve yumurtası kloneme bazen yanıt veren bazen vermeyen var mı bide buna rağmen ilaçla yada ilaçsız gebe kalan var mı?
S sevgilim06 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Kasım 2011 2.315 84 78 8 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi reyyan87 #2 ben bekarım ve pko değilim adetlerim düzensiz oluyordu.burada hayır tohumunu duydum ve kullanmaya başladım düzene girdi allaha şükür allah şifa versin
ben bekarım ve pko değilim adetlerim düzensiz oluyordu.burada hayır tohumunu duydum ve kullanmaya başladım düzene girdi allaha şükür allah şifa versin
reyyan87 Guru Kayıtlı Üye 27 Kasım 2011 3.231 2.354 398 8 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi reyyan87 #3 teşekkürler bende deneyim.yani hamile kaln yok mu kızlar ya
rochak HASRETİMSİN Kayıtlı Üye 12 Ekim 2012 651 21 318 Elazığ 11 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi reyyan87 #4 bende yumurtlama sorunu vardı klomen kullandım bir tane oluştu bakalım hayırlısı,allahım sen hayırlısını ver yarabbim (amin)
bende yumurtlama sorunu vardı klomen kullandım bir tane oluştu bakalım hayırlısı,allahım sen hayırlısını ver yarabbim (amin)
reyyan87 Guru Kayıtlı Üye 27 Kasım 2011 3.231 2.354 398 12 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi reyyan87 #5 rochak .!.: bende yumurtlama sorunu vardı klomen kullandım bir tane oluştu bakalım hayırlısı,allahım sen hayırlısını ver yarabbim (amin) Genişletmek için tıkla... amin inşallah hayırla verir tek yumurta ile kalan bir çok arkadaş var hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
rochak .!.: bende yumurtlama sorunu vardı klomen kullandım bir tane oluştu bakalım hayırlısı,allahım sen hayırlısını ver yarabbim (amin) Genişletmek için tıkla... amin inşallah hayırla verir tek yumurta ile kalan bir çok arkadaş var hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
rochak HASRETİMSİN Kayıtlı Üye 12 Ekim 2012 651 21 318 Elazığ 12 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi reyyan87 #6 reyyan87 .!.: amin inşallah hayırla verir tek yumurta ile kalan bir çok arkadaş var hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah sizinde muradınız olur
reyyan87 .!.: amin inşallah hayırla verir tek yumurta ile kalan bir çok arkadaş var hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah sizinde muradınız olur
ebru_ko Guru Kayıtlı Üye 21 Haziran 2012 708 149 303 9 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi reyyan87 #7 kızlar merhaba bende tüp bebek deneyecem sizce bu degerlerle zormu yasım 33 adetın 3 gunu usg sonucum degerlendırebılırmınız d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül birde kılolu oldugum ıcın bunu yazmıs obezite nedenıyle suboptimal degerlendırıldı bu sonuclara gore durumum nedir sızın fıkırlerınız benım ıcın degerlı
kızlar merhaba bende tüp bebek deneyecem sizce bu degerlerle zormu yasım 33 adetın 3 gunu usg sonucum degerlendırebılırmınız d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül birde kılolu oldugum ıcın bunu yazmıs obezite nedenıyle suboptimal degerlendırıldı bu sonuclara gore durumum nedir sızın fıkırlerınız benım ıcın degerlı