yumurtlama sorunu olanlar

reyyan87

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
3.231
2.354
398
kızlar merhaba pko hastası olmayıp adetleri düzensiz ve yumurtası kloneme bazen yanıt veren bazen vermeyen var mı bide buna rağmen ilaçla yada ilaçsız gebe kalan var mı?

ben bekarım ve pko değilim adetlerim düzensiz oluyordu.burada hayır tohumunu duydum ve kullanmaya başladım düzene girdi allaha şükür:nazar::nazar::nazar:

allah şifa versin

bende yumurtlama sorunu vardı klomen kullandım bir tane oluştu bakalım hayırlısı,allahım sen hayırlısını ver yarabbim (amin)

bende yumurtlama sorunu vardı klomen kullandım bir tane oluştu bakalım hayırlısı,allahım sen hayırlısını ver yarabbim (amin)

amin inşallah hayırla verir tek yumurta ile kalan bir çok arkadaş var hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kızlar merhaba bende tüp bebek deneyecem sizce bu degerlerle zormu yasım 33 adetın 3 gunu usg sonucum degerlendırebılırmınız d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül birde kılolu oldugum ıcın bunu yazmıs obezite nedenıyle suboptimal degerlendırıldı bu sonuclara gore durumum nedir sızın fıkırlerınız benım ıcın degerlı

Back