• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama sonrası hamile kalanlar ?

Brunettex

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
597
1.250
113
Ya kızlar ben 4 kasımda adet oldum 18 Kasım'da akıntım ve kasıklarımda agrı oldu ama o gün ilişki olmadı. Ertesi gün ilişki oldu. Yumurta çatladıktan sonra ilişki olursa hamilelik olur mu ? Yumurtlama gününden sonra hamile kalan var mı cok merak ediyorum.

Zaten akintidan bazen 1 gun sonra catliyor tatlim merak etme bide 24 saat icinde olunca muhtmln denk geliyor insallah vardr

Ayyy inşallah ya, bir buçuk senelik evliyim bir sene vajinusmusla uğraştım. Atlattım ama hala ilişki sırasında kasılıyorum zor geliyor hala. Başlarda kayganlaştırıcı kullanıyordum bir kaç aydır onu da bıraktım kullanmayı. Ama kasılmalarım devam ediyor diye bu hamile kalmama engel olur mu diye de stres yaptım. Çok istiyorum artık inşallah olur ya

Canım zaten yaklaşık 1 sene sıkıntı oluyor merak etme ama stres yapma hamilelik işini kafaya takma ben bi kimyasal yasadim ardından çok şükür tutundu daha sonraki stres yaptın mı olmuyor inan ki iliskiyi de o niyetle yapma o zaman sen acı çekiyorsun acik konuştum kusura bakma ama burada bi hamile görmek yada birine yardım etmek beni mutlu ediyor;))

Cok teşekkürler, ama ilişkiyi sırf çocuk için yapıyorum. İlişki sırasında bile çocuk düşünüyorum :KK43: hala vajinusmusu tam olarak atlatmış sayılmam belki çocuk olursa kafam da rahat olursa ilişkiyi isteyerek olur

Back
X