Yumurtlama sonrası geri sayım,haydi beraber sayalım:)

canm valla bilmiyorum ki yerleşmede olabilir,duralarım seninle inşallah vardır,yarın sabah bi test yap eger kanama devam etmezse
Öle yapcam cnm test alıp eşimde merk edyr büyük ihtimal gidrz kan veririz:) kanda ckar mı yerlşmeyse cnm?

Öle yapcam cnm test alıp eşimde merk edyr büyük ihtimal gidrz kan veririz:) kanda ckar mı yerlşmeyse cnm?
bence kan icin bekle canım,idrarda görmeden gitme derim ben ancak adetin 1 hafta gecerde idrarda cıkmazsa o zaman git cunku yeni yerleşince deger düşük cıkıyor bu sefer artacakmı diye strese giriyorsun ben idrarda cıktıktan 1 gün sonra kan verdim 19 cıktı sonra 2 günde bir kan verdim 15 gün sonra doktora gittim

Haklsn cnm arada sol tarafma iğneler batyr sanki sennde bölr olmştmu:)

Haklsn cnm arada sol tarafma iğneler batyr sanki sennde bölr olmştmu:)
Canm bende hamile oldugumu öğrenmeden önce bariz farkettigim tek sey carpıntı ve gece terlemesiydi diger belirtilerin hepsi adet gecikmeye basladıktan sonra cktı gazıda sonra farkettm ben,cunku her ay birbirine benzer belirtiler yasayıp adet oluyordum ben o yuzden hicbirini belirti saymadm

Öle dyosun bakalm test aldm inş ckar:) kocamda cok merk esyr aryr inş idrarda ckar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…