- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- 53
Canm baktm ne kan ne de başka birşey gelmedi çok şükürAynen canm nolur nolmaz dinlen sen yorma kendini
hadi inşallah canmCanm baktm ne kan ne de başka birşey gelmedi çok şükür
Sence varmdr kuzum bebek için nedyr:))hadi inşallah canm
canm valla bilmiyorum ki yerleşmede olabilir,duralarım seninle inşallah vardır,yarın sabah bi test yap eger kanama devam etmezseSence varmdr kuzum bebek için nedyr:))
Öle yapcam cnm test alıp eşimde merk edyr büyük ihtimal gidrz kan veririz:) kanda ckar mı yerlşmeyse cnm?canm valla bilmiyorum ki yerleşmede olabilir,duralarım seninle inşallah vardır,yarın sabah bi test yap eger kanama devam etmezse
bence kan icin bekle canım,idrarda görmeden gitme derim ben ancak adetin 1 hafta gecerde idrarda cıkmazsa o zaman git cunku yeni yerleşince deger düşük cıkıyor bu sefer artacakmı diye strese giriyorsun ben idrarda cıktıktan 1 gün sonra kan verdim 19 cıktı sonra 2 günde bir kan verdim 15 gün sonra doktora gittimÖle yapcam cnm test alıp eşimde merk edyr büyük ihtimal gidrz kan veririz:) kanda ckar mı yerlşmeyse cnm?
Haklsn cnm arada sol tarafma iğneler batyr sanki sennde bölr olmştmu:)bence kan icin bekle canım,idrarda görmeden gitme derim ben ancak adetin 1 hafta gecerde idrarda cıkmazsa o zaman git cunku yeni yerleşince deger düşük cıkıyor bu sefer artacakmı diye strese giriyorsun ben idrarda cıktıktan 1 gün sonra kan verdim 19 cıktı sonra 2 günde bir kan verdim 15 gün sonra doktora gittim
Canm bende hamile oldugumu öğrenmeden önce bariz farkettigim tek sey carpıntı ve gece terlemesiydi diger belirtilerin hepsi adet gecikmeye basladıktan sonra cktı gazıda sonra farkettm ben,cunku her ay birbirine benzer belirtiler yasayıp adet oluyordum ben o yuzden hicbirini belirti saymadmHaklsn cnm arada sol tarafma iğneler batyr sanki sennde bölr olmştmu:)
Öle dyosun bakalm test aldm inş ckar:) kocamda cok merk esyr aryr inş idrarda ckar:)Canm bende hamile oldugumu öğrenmeden önce bariz farkettigim tek sey carpıntı ve gece terlemesiydi diger belirtilerin hepsi adet gecikmeye basladıktan sonra cktı gazıda sonra farkettm ben,cunku her ay birbirine benzer belirtiler yasayıp adet oluyordum ben o yuzden hicbirini belirti saymadm
İnşallah canm yapınca at fotosunuÖle dyosun bakalm test aldm inş ckar:) kocamda cok merk esyr aryr inş idrarda ckar:)
Tabi atarm ama her iki sonucuda hazrm:)İnşallah canm yapınca at fotosunu
Hazırla kendini herseye nolur nolmazTabi atarm ama her iki sonucuda hazrm:)
Aynen cnm öle yapcm eger senn dediğin gibiyse hesaplamaya göre varsa ckması gerek. NormeldeHazırla kendini herseye nolur nolmaz
Bakalm inşallah cıkar canmAynen cnm öle yapcm eger senn dediğin gibiyse hesaplamaya göre varsa ckması gerek. Normelde
Canm normal idrarda ckmcgnı blyrdm hissedyrdm arkdşmnda ckmadı kan verdi kanda cktı bende kana gdyrm bakalm nlckBakalm inşallah cıkar canm
Sen bilirsin canm simdimi gidiyosunCanm normal idrarda ckmcgnı blyrdm hissedyrdm arkdşmnda ckmadı kan verdi kanda cktı bende kana gdyrm bakalm nlck
Evet cnm yoksa cok merk ederm boşver merkm gtmş olur negatd cksada üzlmem zaten yeterki içimdeki şüphe gtsnSen bilirsin canm simdimi gidiyosun
Ay hadi insallah güzel haberlerle gel canmEvet cnm yoksa cok merk ederm boşver merkm gtmş olur negatd cksada üzlmem zaten yeterki içimdeki şüphe gtsn
İnş kız mail atıcak bakalm beklyrm:)Ay hadi insallah güzel haberlerle gel canm
Hemen haber verrİnş kız mail atıcak bakalm beklyrm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?