Canm yum gününden eminsen bat bugun,cunku herkeste degişen yum günüdür yum ile adet arası dünyadaki her kadında aynıdır 14 gün..şahsen benm hic şaşmadı:)) ıslaklık bendede cok vardı hamile kaldgm ay gaz her ay olurdu ama yum döneminde olurdu hamile kaldgm ay gaz hep devam etti.bence yarn sabah bir test yap,inşallah hamilesindirCanm eğer dediğin gibiyse bugün kanama gelmesi gerekirdi gelmedi ve tam tersi hep ıslaklık var Ciddmsn gaz hamilelikte oluyor mu ilk haftalarda:) canm gögüs ucum tek sol taraf ağrıyor ucunu sıktıgımda agryr sennde mi öleydi
Canm inan bana çok umut oldun ya bende anlmadm düzensiz ya da kimyasaldan sonra erken oldu anlamadm ben :) sennde mi ıslaklık vardı ya cok sevndm:)Canm yum gününden eminsen bat bugun,cunku herkeste degişen yum günüdür yum ile adet arası dünyadaki her kadında aynıdır 14 gün..şahsen benm hic şaşmadı:)) ıslaklık bendede cok vardı hamile kaldgm ay gaz her ay olurdu ama yum döneminde olurdu hamile kaldgm ay gaz hep devam etti.bence yarn sabah bir test yap,inşallah hamilesindir
Canm dedigim gbi yum gününden eminsen umutlanabilirsin ki kimyasaldan sonra hemen hamile kalanı cok duydum inşallah sende onlardan biri olursun..benim normalde hep ıslaklıgım olurdu ama adete birkac gün kala kururdum ama o ay kurumadm hatta hala ıslağım yani:) yap bakalm ama bana mutlaka haber ver canm dualarım seninle..Canm inan bana çok umut oldun ya bende anlmadm düzensiz ya da kimyasaldan sonra erken oldu anlamadm ben :) sennde mi ıslaklık vardı ya cok sevndm:)
Canm pazartesi alım yapim en iyisi:)
Cnm dün sol bel tarafım çok ağrıdı sence hamilelik belirtisimidir kıpırdadgmda hep dün ağryrdu şimdi birşey yok:)Canm dedigim gbi yum gününden eminsen umutlanabilirsin ki kimyasaldan sonra hemen hamile kalanı cok duydum inşallah sende onlardan biri olursun..benim normalde hep ıslaklıgım olurdu ama adete birkac gün kala kururdum ama o ay kurumadm hatta hala ıslağım yani:) yap bakalm ama bana mutlaka haber ver canm dualarım seninle..
kasık agrısının birçok sebebi olabilir canm sen hala test yapmadınmıııCnm dün sol bel tarafım çok ağrıdı sence hamilelik belirtisimidir kıpırdadgmda hep dün ağryrdu şimdi birşey yok:)
Canm belim ağrıdı kasık ağrım yok ya normalde adet olcgm zaman olurdu bu sefer başlamadı belim ağrıdı sol taraf ve dün başım döndü cnm ama ya ckmazsa diye korkuyrm bir hafta kaldıkasık agrısının birçok sebebi olabilir canm sen hala test yapmadınmııı
1 hafta kalmadıki dedm ya yum dan 14 gün sonra diye,senn adetin suan da gecmiş sayılıyor yani,cıkmazsa bikaç gün sora tekrar yaparsınCanm belim ağrıdı kasık ağrım yok ya normalde adet olcgm zaman olurdu bu sefer başlamadı belim ağrıdı sol taraf ve dün başım döndü cnm ama ya ckmazsa diye korkuyrm bir hafta kaldı
Ama cnm o nasl oluyor anlmadm ben ben adetm kısa mı sürmüş oluyor şimdi benm döngüm düzensiz oldugu için bazen 30-31 bazen 37 bile çıkablyr cnm ama bu ay değişik oldu adetten 5 gün snra yumurtladm şimdi adetim geçmiş mi oluyor cnm kafam inan cok karştı anlamyrm bunları inan1 hafta kalmadıki dedm ya yum dan 14 gün sonra diye,senn adetin suan da gecmiş sayılıyor yani,cıkmazsa bikaç gün sora tekrar yaparsın
canım yumurtlaman gec oldugu icin döngün o şekilde oluyordu yani atıyorum 37 gün sonra adet olduysan 23. gün yumurtlamıssın 30 gün sonra olduysan 16. gün yum ile adet arası gecen süre asla değişmez.bak nettende arastır bi sayfadan bi kısmı kestim bak kopyalıyorum sana,Ama cnm o nasl oluyor anlmadm ben ben adetm kısa mı sürmüş oluyor şimdi benm döngüm düzensiz oldugu için bazen 30-31 bazen 37 bile çıkablyr cnm ama bu ay değişik oldu adetten 5 gün snra yumurtladm şimdi adetim geçmiş mi oluyor cnm kafam inan cok karştı anlamyrm bunları inan
Canm senn gibi baktım o zaman benim yarın olmam gerekiyor ben test alım iki tane birini akşam diğerinide sabah yaparm bakalm ckcak mı merk ediyorum cok sağol cnm yardmlarn için yani benm yumurtlama günnde itibaren sayıyorum anladgm kadaryla inş ckar sence bel ağrısı var mıdr benm normalde adet zamanı böle şiddetli ağrım olmaz dün kıpırdayamıyordum resmen:)canım yumurtlaman gec oldugu icin döngün o şekilde oluyordu yani atıyorum 37 gün sonra adet olduysan 23. gün yumurtlamıssın 30 gün sonra olduysan 16. gün yum ile adet arası gecen süre asla değişmez.bak nettende arastır bi sayfadan bi kısmı kestim bak kopyalıyorum sana,
Adetleri düzensiz olanlarda yumurtlama gününü tahmin etmek daha zordur. Ama her zaman adet kanaması başlamadan ortalama 14 gün önce yumurtlama meydana gelir.
Üstteki tarifler hep sonraki adetten geriye doğru sayılacak şekilde verilmiştir (adet başlamadan 17-18 gün önce ilişkiye başlayın gibi). Çünkü yumurtlama gününün gelecek adete göre hesaplanması daha güvenilirdir. (Adetin ikinci dönemi yani yumurtlama-adet arasındaki luteal faz süresi 14 gün sabittir.)
dedgm gbi canm yum gününden eminsen bu sekilde, inşallah cıkar,rica ederim canm haber ver mutlaka,Canm senn gibi baktım o zaman benim yarın olmam gerekiyor ben test alım iki tane birini akşam diğerinide sabah yaparm bakalm ckcak mı merk ediyorum cok sağol cnm yardmlarn için yani benm yumurtlama günnde itibaren sayıyorum anladgm kadaryla inş ckar sence bel ağrısı var mıdr benm normalde adet zamanı böle şiddetli ağrım olmaz dün kıpırdayamıyordum resmen:)
Geçen kimyasalda da bel ağrım olmştu bakalm inş birdaha öle olmaz sağlıklıdır inş cnm dua et bana hamilelerin duaları kabul olurmş tabiki haber verrim:)dedgm gbi canm yum gününden eminsen bu sekilde, inşallah cıkar,rica ederim canm haber ver mutlaka,
benm bel agrılarım yeni basladı ama adet agrısı cekmiştim adet gününe yakın.eğer sennde adet agrısı gbiyse olabilir
İnşallah canm dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum :)Geçen kimyasalda da bel ağrım olmştu bakalm inş birdaha öle olmaz sağlıklıdır inş cnm dua et bana hamilelerin duaları kabul olurmş tabiki haber verrim:)
Tamam cnm gidiym ezaneye sölerm sana:)İnşallah canm dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum :)
Adetin baslıyor olabilir canm bekle bakalm devamı gelecekmi inşallah gelmezCanm şimdi lavaboya gittim peçetteyr açın rente iki damla hafif kan geldi ne demek oluyor buzbt2121
Baktm canm gelmemiş cidden dedign cktı ya belki yerleşmedir dyrm olablr mi yaAdetin baslıyor olabilir canm bekle bakalm devamı gelecekmi inşallah gelmez
İnşallah yerleşmedir canm ama kırmızıya dönerse adettir belkide dünkü bel agrılarında bundandrBaktm canm gelmemiş cidden dedign cktı ya belki yerleşmedir dyrm olablr mi ya
İnş değildir canm kırmızı değil açık renkti peçeteye iki damla şeklnde geldi snra gelmedi canm bende uzanyrm belki yerleşyrdur dikkat edym diyrmİnşallah yerleşmedir canm ama kırmızıya dönerse adettir belkide dünkü bel agrılarında bundandr
Aynen canm nolur nolmaz dinlen sen yorma kendiniİnş değildir canm kırmızı değil açık renkti peçeteye iki damla şeklnde geldi snra gelmedi canm bende uzanyrm belki yerleşyrdur dikkat edym diyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?