Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni belirtilerimiz sonucun ne ogrenebilirmiyimarkadaslar yumurtlama oldu bu ay adetımede bır hafta var fakat nerdeyse bır haftadır akıntım var ve bu ıkı gundur cok yogunlastı nedenını bılen varmı adetmişim gbide sancım var
cnm o gecen aydı sonuc olumsuz gebelık olusmadı bu ay yıne aynı durumdayım bakalım onun sonucunuda cuma ögrencem fakat akıntının rengı suan farklı seffaf suanAyni belirtilerimiz sonucun ne ogrenebilirmiyim
Adet gunum yarin bi haftadir kokusus seffaf bi akintim geliyo gunde bi iki sefer oluyo acaba olmus mudur dollenmecnm o gecen aydı sonuc olumsuz gebelık olusmadı bu ay yıne aynı durumdayım bakalım onun sonucunuda cuma ögrencem fakat akıntının rengı suan farklı seffaf suan
benmde seffaff gecenn ay dedıgm gbı beyazdı bu ay yumurtam kendı catladı bakalım ilaç kullandysan onunda etkisi vardr belkı bn kullanıorm cunku belırtı arayamıorm gecen ay ılk tedavı ayımdı bısey bılmıodum ondnn heryere yazıodum sımdı az cok anladmm adet gecıkmeden hıcbısey ögrenemeyız bız cok degsk bısey bu bnm de bat cumaAdet gunum yarin bi haftadir kokusus seffaf bi akintim geliyo gunde bi iki sefer oluyo acaba olmus mudur dollenme
Yok ben ilac kullanmadim esim kullaniyo tedavi goruyobenmde seffaff gecenn ay dedıgm gbı beyazdı bu ay yumurtam kendı catladı bakalım ilaç kullandysan onunda etkisi vardr belkı bn kullanıorm cunku belırtı arayamıorm gecen ay ılk tedavı ayımdı bısey bılmıodum ondnn heryere yazıodum sımdı az cok anladmm adet gecıkmeden hıcbısey ögrenemeyız bız cok degsk bısey bu bnm de bat cuma
ilaçç kullanmadysan her an hersey olabılır cunku ılac kullanan kişilern belırtı görmesı bıraz da normalsonucta vucuda hormon gırıo fakatt akıntının olması ıyımıs bnm önceden hıc olmazdı akıntım ıkı aydır tedavı sayesnde akıntı göruormYok ben ilac kullanmadim esim kullaniyo tedavi goruyo
Yani bi ihtimal umutlanabilir miyimilaçç kullanmadysan her an hersey olabılır cunku ılac kullanan kişilern belırtı görmesı bıraz da normalsonucta vucuda hormon gırıo fakatt akıntının olması ıyımıs bnm önceden hıc olmazdı akıntım ıkı aydır tedavı sayesnde akıntı göruorm
adetın yarınmıs bence hıc umutlanma müthiş bi yıkım yasıosun sonrasında adet oolcakmıssın gbı davran cunku ben öle yapıorm hatta önmzdekı ay uygulayacagm kürleri bile ayarlıorm yanı o dereceYani bi ihtimal umutlanabilir miyim
Bu ay tutmazsa evet bende baslayacagm kurlere simdiden yazdimadetın yarınmıs bence hıc umutlanma müthiş bi yıkım yasıosun sonrasında adet oolcakmıssın gbı davran cunku ben öle yapıorm hatta önmzdekı ay uygulayacagm kürleri bile ayarlıorm yanı o derece
eşin için kecıboynuzu kürü yap cok faydalıı erkeklerde onun özünüde alın hattaBu ay tutmazsa evet bende baslayacagm kurlere simdiden yazdim
Hamile kalabildiniz mieşin için kecıboynuzu kürü yap cok faydalıı erkeklerde onun özünüde alın hatta
çok güzel canım maşallah subhanallah rabbim hayırlı evlat eylesin ömrü uzun olsun ins bna da dua et inş bnde kavuşurum Rabbimin mucizesine