Var gıbı gorunuyor ınsallah vardır yaherkese güzel haftalar umarim beklediginiz tum guzel haberleri almamiz dilegiyle
Biraz acele ediyorum biliyorum ama sorum su; yumurtlamadan 9. Gunum bugun. Pcosum. İsi takibiyle takip ediyorum. Yumurtlamam baya gec oldu. Ayni gun iliski oldu bir daha olmadi. Bugun bira atesim yukselmis, bademciklerim de sisti. Antibiyotige baslamadan bi gebelik testi yapayim belki cikar dedim. Ben evde artimed in erken gebelik testi vardi. Onu yaptim ilk 5 dakikada belli belirsiz cizgi cikti ama bilemedim. Buraya da yukleyeyim. 9. Gunde hamile oldugunu ogrenen oldu mu yoksa test mi yalanci cizgi cikartti?
Canim ben de femera kullanmistim gecen ay dedigin gibi bende de 4 yumurta gelisti coklu gebelik istemeyiz iliski yasak size dedi ama biz bir kere beraber olduk. Sonra isi takibine gore yumurtalama baktim catladiktan sonra 10. Gun 3 kusur cikti beta. Dedigin gibi uyku yorgunluk sislik vardi. Megersem dollenen yumurta tutunamamis dr oyle soyledi. İnsallah seninkiler tutunur. Yumurtlaman ne zaman oldu? Onu biliyorsan ona gore artik bi test yapabilirsinMerhaba
Ben bu ay iki kutu klomen kullandım doktor bana yanında letu ve estrofem verdı glukofende kullanmamı soyledı bana gun verdı ve kontrole gıttıgımde bana 4-5 tane yumurtan var cok guzel dedı sonrasındada progestan yazdı ılıskı gunlerı verdı su an adetıme 9 gun var ve bende asırı uyku ıstegı var bu gece cok fazla sıcak bastı ve ılk defa sabah mıdem kazındı ıkı gundurde iştahım cok acık dunde benden süt kesığı gıbı beyaz akıntı geldı hepsı dun oldu bugun 3 gun ve 3 gundur sureklı karnım şiş ve gaz cıkarıyorum tesaduf mu yoksa ben mı kuruyorum kafamda doktor bana hamıle kalma olasılıgın cok yuksek dedı 3 uz 4 uz felan dıye guldu hatta bu sekılde olup olumlu sonuclanan var mı yada benım gıbı olan adetınden once gebelıgını ogrenen var mı ?
Yumurtlaman 15-16 gun olduysa testin cikar canim, yapabilirsin. Ben de su productorun pembe erken gebelik testini buldum simdi. Yarin sabah yine bakayim diyorum varsa o marka yaniltmiyormusYumurtlamam 15-16. Gun felan oldu bugun 8 gun gun doktor bana cocuk tutuna bılsın doyede ışac verdı
Hayırlısı olsun kuzumBugun predictor early yaptim kocaman tek cizgi. Yumurtlamanin 10. Gunubu ay da hayirlisi degilmis demekki artimed erken gebelik testi yalanci pozitif vermis