• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama problemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayalettim

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
345
151
23
34
Merhaba arkadaslar..14 aylik evliyim..yunurta takibi icin doktora basladim..adetim 30 gunde bir oluyor..adetimin 8.gunu bir yumurtam oldugunu ve 10 mm oldugunu soyledi doktor hanim..daha sonra 12.gunu 14 mm ve 14.gun 16.5 mm oldugunu aoyledi..biraz yavas buyuyor sanki dedi..ama ben zaten 30 gunde bir adet oldugum icin venim yumurtlama gunum 17.gun olmasi verekmiyormu....geliaim sizcede yavasmi..bu ayi esmi gevmeliyim..cok uzuldum bu duruma...

Merhaba arkadaslar..14 aylik evliyim..yunurta takibi icin doktora basladim..adetim 30 gunde bir oluyor..adetimin 8.gunu bir yumurtam oldugunu ve 10 mm oldugunu soyledi doktor hanim..daha sonra 12.gunu 14 mm ve 14.gun 16.5 mm oldugunu aoyledi..biraz yavas buyuyor sanki dedi..ama ben zaten 30 gunde bir adet oldugum icin venim yumurtlama gunum 17.gun olmasi verekmiyormu....geliaim sizcede yavasmi..bu ayi esmi gevmeliyim..cok uzuldum bu duruma...

Gün bazında belli bir mm olarak buyumuyi baz alıyor doktorlar. O yüzden söylemiştir. Sen devam et normal akışında, neden es geçeceksin. Sana vereceği günleri değerlendir. Bu işlerde 2 artı 2 her zaman 4 etmiyor canin. Bozma moralini.

Gün bazında belli bir mm olarak buyumuyi baz alıyor doktorlar. O yüzden söylemiştir. Sen devam et normal akışında, neden es geçeceksin. Sana vereceği günleri değerlendir. Bu işlerde 2 artı 2 her zaman 4 etmiyor canin. Bozma moralini.
Saol canm..peki sence nasil buyumuse ilacsiz sekilde

Saol canm..peki sence nasil buyumuse ilacsiz sekilde

Ben sadece 12. gün gittim canim 19 ve 21 mm idi. Tekrar 18. gün gittim catlamis dedi. Ben 28 günde bir oluyorum. Tekrar gidecek misin, o zaman belki yeteri kadar büyümüş olur. Sen moralini bozma. İnsallah hamile kalırsın ama olmazsa da durumu görmüş oldun, bir daha kimseye ay icin doktor daha net plan yapar.

Evet biraz yavaş büyüyor. Günde 2-3 mm büyür normalde. Ama belki geç yumurtlarsın. Yeterince gelişmiyorsa da öğrenmiş olursun doktorun ilaç takviyesine başlar klomen falan verir. Bu ayı da es geçme bence. Sonradan pişman olursun keşke değerlendirseydim diye.

Back