Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtlama döneminimi bilmek istiyorsun playstorede takvimim diye bir program yükle Adet oldugun günleri kaydet yumurtlama dönemini hesapliyor 3 senedir kullaniyorum hic yanilmadi üzerinde cicek resmi varKızlar şimdi adet bitince yumurtlama zamanını anlamak için adet bitince 7gunden itibaren vücut isini ölçmen gerekirmiş yüksek seyrettiği gün yumurtlama zamaniymis deneyen varmı kac olmasi lazim mesela
yumurtlama döneminimi bilmek istiyorsun playstorede takvimim diye bir program yükle Adet oldugun günleri kaydet yumurtlama dönemini hesapliyor 3 senedir kullaniyorum hic yanilmadi üzerinde cicek resmi var
yumurtlama döneminimi bilmek istiyorsun playstorede takvimim diye bir program yükle Adet oldugun günleri kaydet yumurtlama dönemini hesapliyor 3 senedir kullaniyorum hic yanilmadi üzerinde cicek resmi var
Pki yumurtlama olduğu gün mu yapılsın yoksa hem ogun hemde devamındaki günlerde olmalimi yada oncesindeki iki gün
Hamile kalmam icin ugrasiyon dimi ne kadar süredir olmuyor tedavi felan sürecin varmi Ben bu takvim sayesinde hamile kaldim yumurtlama dönemimi bildigim icin
İki kimyasal gebelik yasadim testler yapildi genetik le ilgili sukur bi sorun yok TSH Takipli hastayim zaten kanka pihtisida yok doktor beklicez dediHamile kalmam icin ugrasiyon dimi ne kadar süredir olmuyor tedavi felan sürecin varmi Ben bu takvim sayesinde hamile kaldim yumurtlama dönemimi bildigim icin
Canim Ben bir tedavi görmedim ama istersen özelden bildiklerimi yazayim arkadasimada faydasi oldu ama ondada bir tedavi süresi yoktu 1 yil ugrasiyordu olmamistiİki kimyasal gebelik yasadim testler yapildi genetik le ilgili sukur bi sorun yok TSH Takipli hastayim zaten kanka pihtisida yok doktor beklicez dedi
Sevinirim ama nasil paylascam ozelimiCanim Ben bir tedavi görmedim ama istersen özelden bildiklerimi yazayim arkadasimada faydasi oldu ama ondada bir tedavi süresi yoktu 1 yil ugrasiyordu olmamisti
Sanırım yaptim ozelden msj attim sizeSevinirim ama nasil paylascam ozelimi
merhabalar rica etsem banada atabilirmisiniz :)Canim Ben bir tedavi görmedim ama istersen özelden bildiklerimi yazayim arkadasimada faydasi oldu ama ondada bir tedavi süresi yoktu 1 yil ugrasiyordu olmamisti
Tam olarak ne istiyorsunuz özelden yazabilirsiniz bana yumurtlama takibimimerhabalar rica etsem banada atabilirmisiniz :)
merhaba tekrardan arkadaşınıza da faydası oldu demişsiniz ya faydalı olabilecek şeyleriTam olarak ne istiyorsunuz özelden yazabilirsiniz bana yumurtlama takibimi