Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama(ovülasyon) kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugcenzf

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2019
13
4
6
33
Kızlar ben 2 kez düşük geçirdim şimdi bu ay son bat tarihim 19 Mayıs 2-3 gün önce oluyorum ayın 16 su 17 si ama benden ayın 6 sında lekelenmem başladı hala devam ediyor ( 5 gün )doktora gittim övülasyon kanaması dedi ama ben adet olacak gibiyim progestan verdi ilk defa böyle bişi yaşadım yaşıyorum aranızda böyle bişeyle karşılaşan var mı acaba

Lekelenmeyle ilgili birsey diyemeyeceğim ama progestan önemli. Düzenli kullanın. Gercekten gebelik durumu varsa embriyonun tutunmasinda cok etkili.iğne mi hap mi verdi

Tamam hap koruyucu işte. Düzenli kullanin bolca dua ediniz allah rahimdir rahmandir

Kızlar ben 2 kez düşük geçirdim şimdi bu ay son bat tarihim 19 Mayıs 2-3 gün önce oluyorum ayın 16 su 17 si ama benden ayın 6 sında lekelenmem başladı hala devam ediyor ( 5 gün )doktora gittim övülasyon kanaması dedi ama ben adet olacak gibiyim progestan verdi ilk defa böyle bişi yaşadım yaşıyorum aranızda böyle bişeyle karşılaşan var mı acaba
Dusuklerin sebebi neydi canım

Dusuklerin sebebi neydi canım
Canım belli bi sebep sunulmadı biz genetik testi yaptırdık normalde homozigot olunuyormuş bende heterazigot çıkmıs kan pıhtılaşmasıyla alakalı dedi kan sulandırıcı kullanıyorum doktorun şuanki kanamamın cok olmasının nedenini de ona bağladı bilmiyorum canım herkes için hayırlısı olsun

Back