Yumurtlama (ovulasyon) günlerine denk gelen kanama,yardım!

yazcicegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
803
1
0
İstanbul
merhabalar,
benım senede 1 kez başıma gelen yumurtlama dönemime rastlayan adete benzemeyen sadece gün içinde bir kaç kez akıntılı olan bu kanama(ve uzun sürüyo 7-8 gün) artık sıklaşmaya başladı..2011-kasım ayında,2012 şubat ayında ve de bu ay tekrar oldu..
daha önce bu neden den dolayı dr a gittim hormon testi yapıldı ve muayene edildim herhangı bir şey çıkmadı..ama bu ay tekrar gideceğim dr a.çünkü bebek istiyoruz ve bu kanamalardan dolayı bebek için çalışma yapamıyoruz yumurtlama dönemine denk geldiği için..
daha öncesinde başına böyle bir durum gelen dr a giden yada gidemeyen fikri olan herkesin lütfen paylaşımlarını bekliyorum...
teşekkürler..

aynısı bana olmuştu ilk ay 1 gün gelmişti aynı akıntı doktorum yumurta çatlaması kanaması demişti sonraki ay geldi 1 gün 2 gün derken baya 8 gün oldu gittim doktoruma rahim nezlesi dedi acil durdurmam lazım kanamayı dedi hatta telaşlandım ben onun tavrına bir ilaç verdi kesildi ve bir dahada olmadı çok şükür ama ben bir kaç ay klomen ve duphaston kullanmıştım ben onlara yordum ama seninde görülmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…