Kimi bayanlarda oluyormuş arkadaşlar. Ben bu yumurtlama döneminde bazı aylar çok hafif, bazı aylar ufak kanama şeklinde hissediyordum. Baktım bu yumurtlama döneminde ayrıca kasıklarımda sızı, bazen adet ağrısı gibi ağrı falan olmaya başladı... Biraz korktum belki de bir şey vardır diye. ilki yumurtlama döneminde, ikincisi adetin son günü olmak üzere iki kez muayene oldum ve hiç bir şey çıkmadı.(Bu dönemlerde gitmem dr. tavsiyesiydi.poliplerin en raha t görülebildiği dönemmiş) Dolayısıyla dr. bu kanamaların tamamen yumurtlamayla alakalı oldugunu ve önemli olmadığını söyledi. Bazen doğum kontrol haplarıyla tedavisi yapılabiliyormuş. Ben bir problem olmadığı için tedaviye gerek görmedim. Dr. bu tip hastalıkların en iyi tedavisinin doğum yapmak olduğunu söyledi,ama ben daha hazır hissetmiyorum kendimi.. Bir yıl daha beklerim sanırım.. Şimdi artık kanamam da olsa içim rahat olacak.. Çünkü Ovülasyon(yumurtlama) kanaması olduğundan eminim artık.. Aslında bu kanama bir bakıma da faydalı, yumurtlama dönemi başlayınca vücudun doğal alarmı devreye girerek bizi uyarıyor.. :)