Yumurtlama olmuyor.

Elifffcikkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
681
652
53
Merhaba bayanlar, birkaç aydır adetimin 21.günü Progesteron hormonuma baktırdım ve 0,66 ve 0.88 çıktı. Bu da yumurtlama olmadığını gösteriyor. Doktorum bazı aylar olabilir böyle normal dedi. Yumurtalıklara baktı sorun yok dedi ama Bu durum beni endeşelendirdi. Bu durumla karşılaşan var mı? Streten oluyormuş soğan kürü çok iyi geldi kistlerim de bitti 👍

Son düzenleme:
Her ay yumurtlama olacak diye bir kaide yok. Bazen 2 3 ay olmaz bazen 2 3 ay üst üste olur bazen 1 ayda 3 yumurta gelişir. Yani değişiyor. Takibinizi yaptırın ama bence endişe edilecek bir durum yok.

Katılmayabilir kimse ama ben senin yaptığın streslere bağlıyorum kimse kusura bakmasın:cry:

Merhaba bayanlar, birkaç aydır adetimin 21.günü Progesteron hormonuma baktırdım ve 0,66 ve 0.88 çıktı. Bu da yumurtlama olmadığını gösteriyor. Doktorum bazı aylar olabilir böyle normal dedi. Yumurtalıklara baktı sorun yok dedi ama Bu durum beni endeşelendirdi. Doktor evliliğin 1 yılı doldurunca gel bakalım dedi. Çocuk düşünmüyorum ama bu süre zarfında tedavi olmak istiyorum. Bu durumla karşılaşan var mı?
Durduk yere nerden aklina geldi ki yumurtlama takibi yaptirmak. Hem cocuk dusunmuyorsun. Bence oluruna birak. Ben cocugum olmadigi icin gidip baktirmistim progesteron hormonuma. O da 1 yil olmadiktan sonra. Bosuna evham yapma. Hem sen bosanmayi da dusun muyor muydun. Bosver yumurtayi falan.

Durduk yere nerden aklina geldi ki yumurtlama takibi yaptirmak. Hem cocuk dusunmuyorsun. Bence oluruna birak. Ben cocugum olmadigi icin gidip baktirmistim progesteron hormonuma. O da 1 yil olmadiktan sonra. Bosuna evham yapma. Hem sen bosanmayi da dusun muyor muydun. Bosver yumurtayi falan.
Yok Adetlerimde sorun oldu hormon tahliliyle çıktı yumurtlama olmadığı ben de bir çeşit kısırlık türü diye evhama kapıldım

Back