Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim hergun atsam buraya yorumlayabilirmisiniz gun gun Ben ilk defa yapiyorumdaDaha devam et pik olmamis
Olur tabiki yorumlar
Sağ olunOlur tabiki yorumlarim
Benimde büğün 10.günüm aynı böyle çıktıMerhaba kizlar ilk defa yapiyorum bugun 10.gun ovulasyon testimi yorumlar misiniz?
İnşallah olurHenüz olmamış test yapmaya devam
Sizdemi bugun başladiniz yapmayaBenimde büğün 10.günüm aynı böyle çıktı
Olur olur yapmaya devam etİnşallah olur
Olur olur yapmaya devam et
Bende de böyle çıktı canım dün çatlatma iğnesi yaptım dört beş saat sonra bir tane yaptım negatif biraz önce tekrar yaptım pozitif gibi galibaMerhaba kizlar ilk defa yapiyorum bugun 10.gun ovulasyon testimi yorumlar misiniz?
İki testide ayni günmü yaptinizBende de böyle çıktı canım dün çatlatma iğnesi yaptım dört beş saat sonra bir tane yaptım negatif biraz önce tekrar yaptım pozitif gibi galiba
İki testide ayni günmü yaptiniz
2.gun pozitif bence t cizgisi koyuBende de böyle çıktı canım dün çatlatma iğnesi yaptım dört beş saat sonra bir tane yaptım negatif biraz önce tekrar yaptım pozitif gibi galiba
Bana da öyle geldi klavuza göre bakınca pozitif ama teyit etmek istedim teşekkür ederim2.gun pozitif bence t cizgisi koyu
Yok dün üç aralıkta yaptım bir tanesini onu testten dört beş saat sonra yaptım.İki testide ayni günmü yaptiniz
Bugunu degerlendirin bence hayirlisi olsunBana da öyle geldi klavuza göre bakınca pozitif ama teyit etmek istedim teşekkür ederim
Yok dün üç aralıkta yaptım bir tanesini onu testten dört beş saat sonra yaptım.
ikinci olanı da 4 Aralık yani bugün yaptım akşam 11 dede ilişki dedi doktor
AminBugunu degerlendirin bence hayirlisi olsun
Evet bende büğün başladım 12 13 14 yapıcam bideSizdemi bugun başladiniz yapmaya
28 canımSizin adet dongunz kac gunde bir S samsunlu5555